PNL…..acea mână de oportuniști de care depinde România …!

PNL…..acea mână de oportuniști de care depinde România …!

PNL-iștii au practicat eficient politica “bâtei”, până când sloganurile golite de conținut i-au propulsat la putere! În fața agresiunilor politice, PSD-ul a adoptat discursul elevat, căzând astfel victimă cu tot cu programul de guvernare, larmei făcute de hoarda care acționează de 8 luni pe principiul “acum ori niciodată”.

Probabil că supradoza de putere îi va veni până la urmă PNL-ului de hac, pentru că guvernarea se rezumă de fapt, la abuz și epurarea politică a structurilor publice, puse la dispoziția sponsorilor de partid pentru neamuri, cumetrii și amantlâcuri. Nepotismul și procentul din salariu pe care ocupantul funcției este dispus sa îl restituie binefăcătorului, fac astăzi diferența între peneliștii aspiranți la funcții !

Intre politrucii oportuniști, ministrul “Grindă” a furat cel mai bine startul, întrecând orice “așteptare” în căpușarea sistemului public cu “ai lui”. În ciuda evidentului retard, cu un simț al oportunității bine dezvoltat, Ion Ștefan a pretins de la nevoiașul Orban poziția de ministru, reușind astfel să-și angajeze la București armata de “specialiști” formată din “fete descurcărețe”, afaceriști ratați, lipitori de afișe și slugi umile, cărora ambiția le ține loc de CV!

Însă pentru pătura intelectuală a PNL-ului vrâncean s- a ajuns la limita suportabilității, așa cum ne- o arată cei care se ridică din ce în ce mai des împotriva abuzului de putere practicat frenetic (unii critici fiind chiar cei care au primit o generoasă felie din tortul beneficiilor!).

Așadar, în locul Sabiei Dreptății, romanii s- au ales cu Ghinion!!! Împotriva minciunii, violenței, a unei orânduiri ostile nu numai față de oameni, dar și față de Dumnezeu, PSD-ul are datoria să se ridice întreg și să rupă pe genunchi parul cu care PNL-ul asuprește România!

Sursa foto : Facebook / Paul Constantin

1 thought on “PNL…..acea mână de oportuniști de care depinde România …!

  1. Oamenii nu uita. cand o sa treaca nebunia asta o sa scrieti de bataia pe care a luat-o ala de zice peste tot ca el este seful peste Vrancea! Credeti ca Oprisan zice asta? Gresit! Prefectul Berbece zice ca el este sef peste toti si care isi bate joc de oameni. nu are scoala, nu are experienta, nu are creier si nici vreo calitate in afara de abilitatea de a seduce niste domnisoare care petrec timpul in aer liber…… pe langa sosele. sper sa citeasca comentariul meu ca sa stie ca mai suntem cativa care stim ce hram poarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *