PNL a mărit numărul de posturi din administrație cu  peste 12.000!!!

PNL a mărit numărul de posturi din administrație cu peste 12.000!!!

Contrar angajamentelor din timpul campaniei electorale de când erau în opoziție și când spuneau că numărul posturilor din aparatul de stat trebuie urgent și considerabil redus, peneliștii de la conducerea tării au creat 12000 de posturi plătite cu bani grei din impozitele noastre!

După ce au angajat fără concurs peste 12.000 de politruci, rude şi  amante, folosind ca pretext pandemia, Guvernul Orban a încercat să păcălească și Parlamentul.  Pentru că trebuiau să  mufeze la borcanul cu miere mai multe lipitori galbene de afișe, s-au gândit că proștii, care au o școală și au învățat ca să dea un concurs, să facă bine să elibereze posturile pentru roiul de lăcuste galbene iar dacă vor, li se poate aranja să plece în Germania la sparanghel. Dar pentru că nu aveau cum să își angajeze repede, repede pilele care nu au nici studii, nici habar de legi și pe deasupra mult  prea emotive ca să poată susține un examen, au introdus în proiectul de lege depus la Parlament, o prevedere care să le permită să facă  angajări, în perioada stării de alertă, pe orice post, fără concurs, de la prefect până la portar. (detalii: aici şi  aici)

Să vă mai amintim cum printre țipete isterice combinate cu un râs cabalin, ministrul pelenedele al dezvoltării, Ion Ștefan – zis și Grindă, copilul de suflet și de bani al lui Orban – clama depolitizarea administrației, și anunța eliberarea din funcții a sute de angajați doar pentru că au avut nenorocul să dea concursuri pe guvernarea PSD? Iar dacă, eventual, mai erau și din Teleorman, gata, pecetea era pusă și out?!

Ei, vă mai aminiți cum se ridica el pe vârfuri să ajungă la microfoanele ziariștilor să povestească cum o să verifice dacă a copiat vreunul când a dat concurs pe post la stat? Na că acum nu mai este nevoie să copieze nimeni! Te pozezi cu un afiș PNL și postul e asigurat. Ba mai mult, postul îți este asigurat chiar în ministerul dezvoltării dacă ești din Vrancea și mai ești și înrudit sau încumetrit cu șeful ministerului J.

Dar, stați liniștiți, corupția nu mai ucide pe nimeni azi, pentru că PNL veghează….. nu-i așa?

  • Ospătari numiţi la conducerea spitalelor în plină criză sanitară, (detalii: aici)
  • Lăutari care să gestioneze activitatea Ministerului Muncii în condiţiile în care acestui minister îi revin sarcini extrem de importante în actuala conjunctură. (detalii: aici)

Sursa foto: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *