PNL a început fraudarea alegerilor!!! Ştampilele „VOTAT“ deja folosite la Măicăneşti

PNL a început fraudarea alegerilor!!! Ştampilele „VOTAT“ deja folosite la Măicăneşti

La Măicăneşti au fost utilizate în mod fraudulos ştampile cu menţiunea VOTAT în vederea deturnării rezultatului alegerilor în favoarea competitorului electoral PNL. Pe principiul hoţul strigă hoţii postacii PNL au început o nouă campanie murdară pe acest subiect.

Singurii care au avut acces la ştampile şi buletinele de vot au fost reprezentanţii Prefecturii vrancea. Prefectul Berbece se face că nu ştie nimic deşi şefa sa de Cancelarie – Cristina Mihalcia este care a gestionat resursa umană care a repartizat buletinele de vot şi ștampilele. Cristina Mihalcia este şi reprezentantul PNL în Biroul Electoral Judeţean şi trebuie să dea socoteală atât în faţa BEJ cât şi a Poliţiei deoarece exista suspiciunea rezonabilă că aceste ştampile au fost utilizate în mod fraudulos în vederea deturnării rezultatului alegerilor în favoarea competitorului electoral PNL.
La această oră PSD depune o sesizare către Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 41 Vrancea prin care cere clarificarea motivelor pentru care ştampilele cu menţiunea votat aveau imprimat tuş şi în ce scop au fost utilizate acestea înainte de sigilarea lor în plicuri. De asemenea este necesară verificarea de către Poliţie a implicării şefei de Cancelarie a prefectului Berbece, Cristina Mihalcia mai exact dacă aceasta a intrat în contact direct cu ştampilele şi buletinele de vot.

1 thought on “PNL a început fraudarea alegerilor!!! Ştampilele „VOTAT“ deja folosite la Măicăneşti

  1. Este adevarat! Mihalcea, care este directorea de cancelarie si reprezinta si PNL in Birou, s-a ocupat de organizarea cu buletinele de vot si cu stampilele. Daca se dovedeste ca au umblat la stampile este groasa rau. Oricum este slaba rau profesional. Lumea zice ca nu a vazut jurista mai nepriceputa ca asta….Cica noroc de fostul sot ca ala o mai ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *