Personalul medical din Vrancea implicat în tratarea COVID-19 nu și-a primit nici acum banii pe sporuri deși au trecut două luni de când se luptă pentru viețile pacienților.

Personalul medical din Vrancea implicat în tratarea COVID-19 nu și-a primit nici acum banii pe sporuri deși au trecut două luni de când se luptă pentru viețile pacienților.

Guvernul Orban nu-şi onorează obligaţiile financiare! Nu știm unde se duc banii împrumutați de Cîțu în condițiile în care Guvernul Orban întârzie să plătească şomajul tehnic, sporurile pentru personalul medical şi salariile părinţilor care stau acasă cu copiii. Inclusiv  președintele Klaus Iohannis întârzie să promulge legile care stabilesc termene mai scurte pentru plata unor astfel de obligaţii.

Așadar….că au de primit…cadrele sanitare știu. Că prefectul s-a agitat ca sifonul după ce noi am scris că i-a mințit pe medici și a doua zi a reușit să îl convingă pe ministrul sănătății să completeze ordinul în care să figureze și spitalul din Focșani pentru sporuri, deasemenea se știe. Dar, ce nu se știe este că noul manager interimar al Spitalului Județean Vrancea, verișoara prefectului Berbece, a și făcut fals în acte publice, în încercarea să amăgească personalul medical. Mai exact, a eliberat adeverințe de venit în care a scris că a dat sporuri/bonusuri celor care au fost implicați în lupta cu covidul, dar surpriză, când oamenii au luat salariile, pe fluturaș, banii nu mai erau…. Să fi fost la fel ca promisiunile din campania PNL? Vorba cântecului: ”n-a fost să fie”….

Oricum, suntem curioși cum va  explica la Curtea de Conturi și eventual la poliție chestiunea asta și, mai ales, cine a sfatuit-o să facă fals în acte publice? Verișorul,  prefectul de Vrancea știe?

#incompetentaucide

#prostiaucide

Sursa foto – capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *