PERICOL MAJOR! PNL a pus ochii pe sănătate!

PERICOL MAJOR! PNL a pus ochii pe sănătate!

Avertisment!!! Jos labele de pe sănătate! In plina criză si pandemie de coronavirus, PNL face jocuri politice mizerabile!

Morga serioasă afișată pe ecranele televizoarelor de guvernați nu poate ascunde relaxarea trădată neatent de la cel mai înalt nivel, pană la prefectorașul ce viețuiește în umilul nostru târgușor,  care, in lipsa totală a  grijilor se umple de ridicol făcând numai  nefăcute, de se tăvălesc de ras pană și  postacii lor .

Politicienilor Toma si Ștefan parcă li s-a făcut „de 7 ani”, fiindu-le pomenit numele numai când  suspină pe facebook câte-o  mândră  cutremurată de amintirea  vreunei măiestre  atingeri. Ascunși ca sobolanii in „sediile conspirative” pritocesc spurcăciuni mediatice lansate zgomotos prin „deontologii”  care  își trafichează  talentul pe pumnul de arginți din care sunt nevoiți sa  trăiască.

Dincolo de mizerabilul acestei realități zvonurile despre marile tunuri care urmează a fi date in sănătate la nivel național, se împletesc  tenebros cu mișculațiile locale pe care, dacă avem puțintică răbdare și perspicacitate , le vedem cu ochiul liber!

In ultimele zile, patronii de farmacii s-au  plâns că prin intermediul unor suave voci (sperăm să nu fie vorba si de cea a Cameliei Cotun!!) li se solicită imperios in numele prefectului, materiale necesare tratării bolnavilor in spital (perfuzoare, măști, seringi etc). Am fi tentați să spunem ca e o pârleală măruntă, care luată ca atare nu ar  da de bănuit, fiind pretinse  cantități de care farmaciile să se poată lipsi fără bon, fără factură, și bineînțeles  fără plată…(nițel trafic de influență si obținere de foloase necuvenite, la Parchet nu se pun si nu se văd, daca e pentru partid!) .

Însă acesta subtilă ciupeală se combină suspect de perfect cu  iminenta mazilire a managerului spitalului județean. Deși Mândrilă s-a „autodenunțat” că este in c..ul gol (din lipsa de toate cele, care nu se găsesc la liber pe nicăieri!), i s-a pregătit o evaluare corespunzătoare, „de criză”! Si fiindcă  toate  răspunsurile  date la chestionarul întocmit de PNL vor fi invariabi cu „nu” in frunte, se va face ca Mândrilă va fi trecut in rezervă, iar  un medic pregătit  (sa semneze tot ce i se va cere DE SUS!), ii va lua elegant(ă) locul.

Bineînțeles, noul manager va intra în „cetate ” călare pe un cal alb plămădit din minunate  comentarii pe facebook și va aduce cu sine alaiul de seringi și măști (împrumutat cu grație de PNL, via Berbece!), intru salvarea neamului  vrâncenesc și in preaînalta laudă ridicată de scribii „independenți”!

Degeaba dai „perversa de pe Independentei ” daca nu julești unde trebuie! Actul doi din acest scenariu mizer e atât de interesant, încât nu poate fi atribuit neînsemnaților politruci mioritici!

Plutește de câteva zile in eter o presiune mediatică, care îi forțează pe „tupeistul” Misăilă si  „placidul” Oprișan sa scoată „de urgentă„, bani publici din bugetele locale, pe care, bineînțeles,  nu ii vor vedea niciodată  înapoi de la o guvernare PNL!   Asta, in condițiile in care MS, public ne asigură că este călare pe situație si nici nu a trimis autorităților vreo depeșă din care să rezulte ca ministerul nu are cu ce  sa echipeze spitalul Focșani  in situația excepțională si nemaiîntâlnită pe care o trăim azi!

Așadar , pentru singurii adversari politici ai PNL in Vrancea, e posibil ca „facerile de bine” in care se implică temerar, să îi ducă spre sfârșitul anului  la un oarece  faliment  politic, și nu este exclus, la inopinate vizite ale procurorilor  specializați  in așteptări  de acest fel !

Iar când vremea tristeților se va fi risipit in soare, vom vedea promotorii urzelilor de azi,  propovăduind fariseic binecuvântările  „lucrului bine făcut” ! Gloria victis! 

CONCLUZIA de azi: ”Oare corupția mai ucide în perioada asta sau o acoperă corona?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *