Pepsiglas pusă pe făraș de Orban!

Pepsiglas pusă pe făraș de Orban!

Moni Anisie- ministrul pepsiglas al (ne)Educației Naționale este pe punctul de a fi schimbată. Gurile spurcate din preajma lui Lucovid, primul ministru toxic al României, spun că acesta ar dori să o schimbe ca să dea boborului puțin sânge, să mai uite de dezastrul anunțat al începerii noului an școlar.
Lista remaniaților l-ar cuprinde și pe ministrul de tip nou jumătate prost, jumătate bou Ionuț Ștefan pe motiv de …. orice.

Problema este că omul cu sânge în alcool, Lucovid Orban nu ar fi nemulțumit de Ionuț Ștefan care îi satisface orice dorință (prietenul Moroșanu știe ce zic 😉 ) dar consilierii săi i-au șoptit că acesta trage în jos la greu peneleul datorită tâmpeniilor pe care le scoate pe gură și chiar a gesturilor pe care le face pe a spatele lui Orban când cei doi sunt în aceiași conferința de presă.

Ca să facă un fel de control al pagubelor consilierii l-au sfătuit chiar să nu accepte o înfruntare televizată cu actualul primar al Focșaniului,Cristi Misăilă pe motiv că ar ieși măcel iar tolomacul Grindă ar fi victimă sigură în acest joc. Au mers chiar mai departe și au sugerat, nu știm dacă vor fi ascultați, ca Ion Ștefan să nu ia parte la dezbateri televizate, cu nici un candidat pentru că nu se știe ce-i mai iese pe gură.

Știți reclama cu Dorele ia mai fă odată!!! Ei bine consilierii PNL au văzut-o și au frisoane când îl înlocuiesc pe Dorel cu Ionuț! Dacă, Doamne ferește, pică pe locul 3???
Până una, alta cei doi analfabeți funcțional Ștefan și Anisie s-au întâlnit la Focșani ca să se plângă unul la altul iar presa a fost ținută cât mai departe, nu de alta dar doi proști puși la un loc fac prăpăd în procentele umflate cu pompa ale peneleului.

Se pare că Ionuț Ștefan vrea un plan B care să-l păstreze cumva în grațiile șefilor de partid iar în acest scop ar oferi capul senatorului Toma și mainuștiucum care va pierde și el alegerile locale. În cazul lui Toma verdictul este și mai dur pentru că el este mai aproape de locul 3 decât de locul 1, Marian Oprișan neavând practic contracandidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *