Pentru că primarii plâng după PSD, Liberalii își fac PNDL-ul lor! Cu fonduri din Botswana

Pentru că primarii plâng după PSD, Liberalii își fac PNDL-ul lor! Cu fonduri din Botswana

Planul Național de Relansare și Reziliență, care urmează să fie făcut public săptămâna viitoare de guvernul hepatită al lui Iohannis și Orban. Scopul ar fi îngroparea Programului Local de dezvoltare Locală – PNDL, lansat de PSD. Iohannis spune că trebuie să mergem în Botswana ca să încasăm 30 de miliarde de … monede locale! 🙂 Exact când se anunța lansarea Ion „Grindă“ Ștefan a anunțat triumfător că a reușit să spună PNDL, fără greșeală, din prima, iar Canalul Siret – Bărăgan va fi finanțat cu moneda din Botswana!!!

Pentru că nu sunt în stare să facă nimic bine și nici să ducă la capăt ce încep liberalii mai comit una, vor să lanseze Planul Național de Relansare și Reziliență. Ultima găselniță este menită să înlocuiască Programului Local de dezvoltare Locală – PNDL, lansat de PSD și să aducă adulația poporului votant către PNL. Pentru că nu se pricep decât la copiat și înjurat peneliștii s-au apucat să facă deja promisiuni pe baza PNDL… Ptiu pe baza Planul Național de Relansare și Reziliență.
Liberalii au întrebat oamenii pe stradă ce înseamnă reziliență iar cei care trebuiau să răspundă au luat-o la fugă crezând că este vorba despre un nou virus. Ca să vezi ce instincte bune au oamenii de rând! Au fugit ca dracul de tămâie chiar dacă peneliștii au aruncat cu bani spre ei. Wikipedia spune că reziliența este definită frecvent drept capacitatea ființelor umane de a se adapta într-o manieră pozitivă la situații nefavorabile. Privind la cei care au luat-o la fugă rezultă clar că ei consideră guvernarea PNL o situație nefavorabilă. Reacția instinctivă a fost să o ia la fugă sperăm noi spre cabina de vot unde pot da șuturi în cur peneliștilor. Tot wikipedia spune că termenul a fost adaptat în psihologie și în alte științe sociale, referindu-se la persoanele care, deși trec prin situații stresante, nu sunt afectate de acestea din punct de vedere psihologic. Asta înseamnă că dacă mergem la vot și scăpăm de PNL după 6 decembrie mai avem o șansă să scăpăm sănătoși la cap. Dacă nu, scapă cine poate!
Revenind la proiectul născut mort, Planul Național de Relansare și Reziliență, liberalii nu spun de unde iau banii pentru tot ce au promis primarilor ca să le aducă voturi. Deja sumele împrumutate de ei s-au topit, naiba știe unde. Cele 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană au fost transformate în 30 de miliarde și nu mai suntem atât de siguri de moneda în care vor fi plătite. Într-un moment rar de sinceritate Iohannis s-a scăpat și a spus că trebuie să mergem în Botswana ca să luăm banii. Când a auzit asta Ion Ștefan a promis cu mâna pe ce vreți voi că va investi sumele primite din Botswana în Canalul Siret Bărăgan și în aducțiunile de gaze, canalizare și apă. Pentru gaze deja și-a băgat o țeavă în …. și a început livrările. Primii serviți, bineînțeles, primarii PNL!!! Aplauze vă rugăm!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *