Penelistul Mircea Lazăr salvat de cumnat să nu dea înapoi banii luați din fondurile europene!!!

Penelistul Mircea Lazăr salvat de cumnat să nu dea înapoi banii luați din fondurile europene!!!

Penelistul Mircea Lazăr, fost fotbalist a fost scăpat de la faliment și nu a mai restituit fondurile europene accesate pentru un proiect pe care l-a ratat. Cel care l-a scos din groapa cu rahat este cumnatul său Dan Arbănaș, expert în Antrifraudă în Ministerul Agriculturii și fratele medicului (incompetent) Janina Lazăr de la DSP!!!

Mircea Lazăr, fotbalistul ratat devenit profesor de sport (tot ratat) s-a remarcat ca fiind unul prestatorii de servicii electorale pentru PNL. A distribuit ziare, a sărit la Misăilă în Bahne mă rog a făcut cam tot ce se putea să sară în ochi. Motivul implicării sale l-am pus, cel puțin într-o primă fază, pe faptul că s-a măritat cu doctorița Janina Lazăr și stă la socri, la Suraia. M-am gândit atunci că Mircea o fi luat la rost de socri de ce nu face și el ceva în viață, așa ca nevastă-sa, de ce nu aduce mai mulți bani acasă?

 Chiar dacă eforturile sale au fost parțial încununate de succes și a fost numit director adjunct al Direcției de Tineret și Sport Vrancea, parcă din peisaj lipsește ceva. Șoptitorii ne-au spus că Mircea ar fi fost de fapt, la un pas de prăpastie și a trebuit să facă ceva repede ca să nu cadă în rahat. Ar fi fost vorba despre un proiect pe fonduri europene făcut pe măsura 112 Instalarea tânărului fermier în comuna Gologanu. Adică profesorașul nostru care se dă mare locuitor de oraș a dat-o în vrăjeală ca să pape banii de la UE. Pentru că în afară de lătrat și scos dinții acolo unde i se dă comandă, viața i-a dat una peste bot și i-a arătat că nu are nicio treabă cu afacerile, ar fi trebuit să restituie  cam 12 mii de euro, o sumă frumușică pentru eșecul respectivului proiect.  Băieții răi de gură care nu îl înghit pe lătrău spun că a fost salvat de la faliment de către Dan Arbănaș, om de la Suraia, expert în Compartiment control, antifraudă şi nereguli din Corpul de control al Ministrului Agriculturii. Surpriză apare abia când aflăm că Dan Arbănaș este nimeni altul decât fratele Janinei Lazăr!!! Ca să vezi cum se leagă lucrurile. Ptiu drace! Crucea mare, că Satana-i pe măsură!

Deci, ca să recapitulăm, face Mircea un proiect, o dă în bară ca la fotbal și îl salvează cumnatul!!!  Nu știm dacă Mircea a fost păruit de socri cum se cuvine pentru lipsa de talent managerial (tipul are gura mare și cam asta este tot la ce se pricepe) dar este limpede ca lumina zilei că la Suraia a avut loc o întrunire de familie cam cum se făcea prin Corleone din Sicilia, iar bătrânii au decis salvarea idiotului. În caz contrar Mircea ar fi ridicat săpunul la mititica pentru că banii oricum i-a tocat și ar fi lăsat-o pe Janina fără consort pentru o perioadă de timp. Curat murdar nu credeți?

Lazăr alt lătrău care a luat Bac-ul în repriza a doua!

 Două vorbe vă mai spunem despre lătrău, că așa îi zice lumea, sau obositul Mircea Lazar care are un trecut de-a dreptul de invidiat. După ce a luat BAC-ul în prelungiri (pentru că la termenul la care l-au dat toți absolvenții de liceu, el era corigent la chimie), omul nostru s-a angajat pompier. Nu a făcut foarte mulți purici acolo, că i-a venit ideea să facă Facultatea de Sport, aia de dai cu piciorul în minge. Ajutat și dus de mână de un respectabil profesor din Focșani, la Bacău, marele Mircea a dat imediat cu mucii în fasole, omul așa e din naștere. Cum golănașului nostru nu-i prea plăcea școala, să o mănânce câinii de școală, în special gramatica limbii române (deh, pe maidanul de fotbal nu se prea face școală), a fost exmatriculat de la facultate, făcându-l de râs și pe cel care l-a ajutat. După aia ca să scape de ghinion s-a dus la bătut mingea la Facultatea de Sport la Iași, pe care, cu ajutor bahic, a finalizat-o până la urmă. Ce a zis omul dacă avea țidula la buzunar! Hai să se facă profesor de sport și a încercat de mai multe ori să ia examenul de titularizare. Cu ajutor divin dat de PD-L, acesta a și reușit.

După câțiva ani de anonimat și odată cu venirea gălbejiților la guvernare, omul nostru nu mai are liniște. Distribuie pe Facebook dimineața, la prânz și seara (chiar și când se află la șprițuri pe la 03.32 dimineața) toate minciunile penele-ului. De la 7 dimineața până la ora 19, împarte zilnic pe strada fițuicile otrăvite cu promisiuni palide și este permanent în preajma lui Grindă, noul său idol politic. Ce să-i faci, are omul mintea hodinită cum se spune. Credeți că din dragoste pentru peneleu muncește așa de mult? Sub nici – o formă!

Ca multora din PNL, care au luat BAC-ul (chiar și cu întârziere) este o performanță extraordinară, Grindă le-a promis locuri de muncă, funcții de consilieri locali sau județeni și chiar de directori de deconcentrate. Acum vom vedea dacă golănetele nostru va obține ceva, mai ales că, spun gurile rele, de luni va intra în concediu fără plată timp de un an și nu se va mai duce la cursuri la Școala 5 din Focșani.

Totuși, Mircea, să reții un lucru: ,,Dacă uiți cine te-a ajutat când ai avut nevoie, te numești GUNOI!’’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *