Penelistul Ionel Dancă se vrea deputat ca să scape de pușcărie!

Penelistul Ionel Dancă se vrea deputat ca să scape de pușcărie!

Dancă a vrut să dea firma Cupru Min pe mâna chinezilor dar serviciile i-au încurcat planurile când a cerut ca partenerul chinez al acestuia să fie declarat persoană non-grata. Necuratul Ionel Dancă a schimbat miniștrii (din toate partidele) ca pe cravate!!! Sumele încasate de la stat de omul lui Ion Stefan sunt amețitoare!!!


Pe Ionel Dancă nu-l doare gura să o facă pe durul pe modelul Klaun Iohannis, doar că nu-l mai bagă nimeni în seamă, de parcă ar vorbi în chineză. Apropo de chineză, singurul care îl mai ascultă este partenerul lui chinez care a vrut să pună mâna pe Cupru Min. Gurile spurcate care știu câte ceva despre trecutul lui Dancă spun că acesta speră să devină deputat ca să aibă parte de imunitate parlamentară, tocmai pentru afacerea Cupru Min.


Legat de trecut vă putem spune că omul ăsta spurcat a schimbat miniștri ca pe șosete și a încasat o căruță de bani din sinecurile la stat pe care le-a primit. I-a consiliat pe rând pe Varujan Vosganian (2013), Andrei Gerea (2014) iar începând cu decembrie 2014 a lucrat pentru Constantin Niță și după acesta pentru Mihai Tudose, ultimii doi pesediști cu acte în regulă. În 2016 Dancă se face tehnocrat de dragul ministrului Costin Borc iar apoi ajunge consilierul lui Cioloș. Te doare capul ce să mai vorbim. Dancă are coloană vertebrală cât are un șarpe cu clopoței.


Ca să vă faceți o idee de sumele încasate de idiotul ăsta din banii publici, vă spunem lista firmelor de stat unde a fost numit reprezentant în consiliile de administrație.
Este vorba despre Loteria Română, consiliul de supraveghere al AAAS (fosta AVAS), Conversmin SA, Electrica Serv SA și Oltchim SA, de unde a încasat indemnizații cuprinse între 8.600 de lei și 16.200 de lei, pe lună. La fiecare dintre aceste firme omul lui Ion „Grindă“ Ștefan a prestat perioade cuprinse între 4 și 6 luni. Cine este curios și vrea să afle va descoperi că Ionel Dancă era membru în consiliul de administrație al Cuprumin SA (pus de PSD!!!). A mai ocupat aceiași poziție și la Băița SA din Ștei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *