Patroanele peste sănătatea vrâncenilor! Venituri foarte mari, activitate ioc!

Patroanele peste sănătatea vrâncenilor! Venituri foarte mari, activitate ioc!

Episodul I

Talentata doamna stomatolog Codruța Neagu, trezită într-o zi patroană de spital, supărată că presa cea ciudoasă și pârâcioasă nu o lasă să își facă programul: gărzi la stomatologie, masajul de la ora 14:00, strâns semnături prin saloane pentru PNL de la oamenii aflați în  suferință, țigara de dimineață de la cafea, plimbările la București cu directorul economic, plus cursurile la facultatea de medicină, plus master, plus cursuri de management sanitar. …uff!, a realizat că îi mai lipsește ceva! 

Se vrea vedetă! Îi place mediatizarea! Vrea să arate că ea este mai mult decât o bluziță transparentă din care se vede buricul când se duce să convingă poporul să semneze pe liste pentru Ion Ștefan. Sîc!

Deci, printre toate astea, își mai găsește timp să și semneze comunicate făcute de Irimia, în care explică el, cu gurița ei cum stă treaba cu Real-PCR-ul. Și dacă nu ați aflat, vă spunem noi! Ea, dânsa, doamna patroană de spital, cea platită cu salariu barosan din banii noștrii a constatat că, practic, nu are nicio vină că nu funcționează aparatul de testare pentru depistarea COVID! 

Nuuu, Mândrilă este de vină că înainte să plece din spital nu a decis un loc unde să ducă ea aparatul de testare și de aceea, de 3 luni nu reușește să își revină de nervi ca să găsească altă locație. 

Dar faptul că a ținut un etaj întreg (etajul 3 din spitalul județean) dotat țiplă, timp de trei luni GOL! NEFOLOSIT! până acum câteva zile, cum mai explică doamna patroană de spital? Dar faptul că după 3 luni a reușit să mute secția de oftalmologie pe acel etaj pe care l-a găsit la cheie și asta abia după ce au întrebat procurorii de ce nu funcționează aparatul REAL-PCR cum explică? 

Plus de asta, noi credem că patroana spitalului a vrut să facă mișto de Irimia când i-a zis să scrie în comunicat că secția TBC nu intră în reparații acum și ca atare nu e nicio urgență să o elibereze! Altfel nu se explică prostia spusă  că nu e musai să fie reabilitată secția TBC iar constructorul trebuie să își monteze macaralele în curte pentru ca ea să fie convinsă că trebuie să ducă bolnavii în alt pavilion. 

Așa că, așteptăm cu interes altă comunicare de presă a Codruței Neagu în care să ne povestească cu gurița ei, nu cu a altuia, cum a reușit să desfacă laboratorul BK iar acum nu il mai poate asambla, ceea ce face ca bolnavii de plămâni, cei cu TBC,  inclusiv cei cu COVID să nu mai aibă unde să facă teste specifice!

Și, bine, încă mai asteptăm să monteze și să pună îfuncțiune aparatul de testare pentru COVID Real-PCR, în acest an și nu după ce trece pandemia! 

Râdem ca să nu plângem!

#m-amsaturatdeprosti

Sursa foto : Public / Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *