Partidul Unic Galben are nevoie de carne de tun, șefii de deconcentrate sclavi la PNL!

Partidul Unic Galben are nevoie de carne de tun, șefii de deconcentrate sclavi la PNL!

Campania electorală pentru scrutinul din 27 septembrie a produs situații greu de imaginat, în care armate de activiști PNL îmbrăcați în galben au dus la exasperare focșănenii. Plătiți de Grindă cu 200 lei/zi și cu promisiunea unor locuri de muncă bănoase după alegeri, mulți au dat năvală în PNL-SRL condus de Ion Ștefan, omul care nu a făcut nimic pentru Vrancea. Nici măcar conducerea de la București a PNL nu a mai suflat niciun cuvințel pentru că oricum a fost ocupată cu transferurile, forțate sau nu, ale primarilor PSD.

Noul bolșevism în toată splendoarea sa este etalat de către PNL, partid care ani întregi a militat pentru o împărțire a puterii între diversele formațiuni politice. Acum când au ajuns la butoane PNL-ul s-a răzgândit și vrea toată puterea. Are deja președinția României, are guvern, controlează Parlamentul iar acum vrea să vopsească în galben toate primăriile și consiliile județene. Astfel de apucături de Partid Unic nu au existat, la o asemenea amploare, în România post-decembristă.
Situația s-a replicat cu succes parțial și la Vrancea. De ce spunem acest lucru? Pentru că cei doi tolomaci locali ministrul Ion Ștefan, zis Grindă și senatorul Toma sau trădătorul cum îi se spun cei care-i cunosc caracterul, au acaparat toate instituțiile publice deconcentrate și au pus la conducere camarilla PNL.

Singurii care au rezistat sunt președintele Consiliului Județean – Marian Oprișan, primarul municipiului Focșani – Cristi Misăilă și primarii PSD. Pentru că își doresc PUTEREA mai mult decât orice tolomacii Ștefan și Toma, deveniți candidați fără șanse pentru Consiliul Județean și primăria Focșani, i-au scos la munca de partid a gălbejiților pe toți șefii puși de ei în funcții, cu tot cu subordonații acestora. Toți directorii, inspectorii, șefi de birouri și simpli angajați, tot ce mișcă prin instituțiile statului român și au treabă cu județul Vrancea. au devenit peste noapte coadă de topor pentru PNL.

Cristinel Mihai – DSVSA VRANCEA

De la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea, în fruntea cetei este Mihai Cristinel, directorul executiv adjunct, care i-a luat pe funcționarii transformați în boschetari și hai la împărțit fițuici otrăvite de cu zori și până seara târziu.

Eugen Popa – ANIF VRANCEA

De la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) – filiala Vrancea, Eugen Popa, șeful acestei entității a uitat să mai treacă pe la serviciu și toată ziua orbecăie pe străzi cu ziare: „Ia otrava neamule!”

Bunghez Catalin si Janina Lazar – DSP VRANCEA

La Direcția de Sănătate Publică Vrancea s-au încolonat directorul executiv, Bunghez Cătălin, știți voi acela dințarul de la Soveja, directorul executiv adjunct Lazăr Janina Nicoleta, cucoana cu un trecut controversat, purtăciosul de cuvânt Silviu Stanciu, care culmea face poze pentru PNL-iștii care împrăștie ziare, tovarășul Bogdănel Buharu, manichiurista Alexandra Maziliu plus una bucată soț Cosmin, șofer tot la DSP, om bun la toate inclusive la relația interlopii și împărțit ziare.
În timpul liber cei doi mimozi DSP Vrancea, dințarul Bunghez și anti-epidemiologica Lazăr merg în control la cartierele de rromi din Sud și de pe Tisei și le promit la oamenilor săraci de acolo că-i vor duce la hotel de lux. Deși nu mișcă un deget cei doi falnici posesori de diplome medicale în distribuirea de fițuici otrăvite cer Primăriei Focșani să le facă curat în case. De parcă la noi acasă trebuie să vină Primăria Focșani să ne măture gunoiul.

Cretu Adrian – purtator de cuvant PREFECTURA VRANCEA


La Prefectură șef de trib la mâncat rahat este Adrian Crețu, cel ce-i poartă minciunile prefectului Berbec și stă toată ziua pe străzi cu ziare, de zici că este copil orfan.

Ionut Latcan – economist ELECTRICA VRANCEA

Ionuț Lățcan, un tânăr economist care se vrea șef peste Electrica SA Vrancea, verișor cu Mirela Ștefan (Lăţcan), adică nevasta lui Grindă, în loc să stea la birou unde are treabă bate trotuarele din Focșani aruncând cu maculatură penelistă.

Bordea Sergiu Ștefan – sef ANAF SUD EST


Unul dintre mulții nepoți ai lui Grindă – Bordea Sergiu Ștefan (ginerele lui Fănică Coman), era, la începutul lunii aprilie, un lucrător vamal oarecare la Focşani. Fără niciun fel de concurs, el a fost numit şef al Finanţelor de la Galaţi, iar a doua zi de la această numire a fost promovat, tot fără concurs, director general adjunct la Fisc pentru regiunea sud-est a ţării. Și el stă acum ca un câine nădufat stă și împarte ziare la colț de stradă în Focșani. Tot în acest sector, la Finanțe, lista trădătorilor îl cuprinde și pe Ciprian Iamandi care a semnat pentru PNL și cu mâinile și cu picioarele. El și Bordea au ca sarcină de la partid să-I protejeze pe oamenii de afaceri galbeni și să-I calce pe gât pe cei care mișcă în front. Dintre colegii celor doi s-a remarcat ca un vajnic pupător de moaște peneliste George Gîsculescu, șef serviciu la ANAF. Omul dă din coate cu pliante și gogoși că i-au promis băieții că îl vor pune șef mai sus, tot la finanțe! Chiar crezi asta băiete?
Se găsesc lipitori de afișe peneliste și distribuitori de ziare și între angajații primăriei Focșani.

Liviu Pogorevici – Primaria Focsani

Liviu Pogorevici, chemat de către primarul Cristi Misăilă în fața comisiei de disciplină, are peste 200 de zile de concediu de odihnă plus medicale și împarte ziare ca un disperat. Nimeni nu l-a căutat acasă să vadă dacă nu cumva suferă de febra galbenă. Treaba ta băiete! O să mai împarți ziare și în 2024!

Marius Hurmuzache – AJPIS VRANCEA

Marius Hurmuzache, șeful de la Agenţia Județeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Vrancea, colindă și el cu ziare prin oraș pentru că trebuie să-și merite postul pe care a fost pus.
Paul Ciubotaru, fost consilier județean PNL și curierul din umbră a lui Liviu Macovei, a fost numit în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, iar acum a trecut la chestiuni mai serioase, el fiind gata să-și piardă virginitatea încă odată, tot pentru PNL.

La final a rămas tripleta de aur a învățământului galben Marchitan – Lazăr – Marcu

Daniela Marchitan, șefa de la Inspectoratul Școlar Vrancea, de acolo de unde se dă ora exact în școlile din Vrancea, nu o mai găsește nimeni la birou. A sunat goarna și a băgat săgeata galbenă în fundul inspectorilor și directorilor de școli. Cu promisiuni sau amenințări, după caz „analfabeta lui Grindă”, așa cum este numită de presa centrală după ce și-a făcut praf Civiul de greșeli, umblă cu lingăii din ISJ Vrancea și strigă precum câinele la lună: „Ia gazeta neamule!”. De la atâta strigat a răgușit și s-a supărat că nu o bagă lumea în seamă.
Livia Marcu, sau dotoreasa cum îi zic gurile spurcate, nu mai stă măcar un ceas la CCD unde a fost unsă directoare. Umblă în haită cu Panțică și Simioneasca cât e ziulica de lungă și strigă votează cu galbenii că dacă pică ăștia ne ducem la catedră iar.

Profesorul de tumbe sau fermierul ratat Mircea Lazăr, când nu se îmbată ori se bate în fața barului face scandal că așa i-a zis Grindă, care o poate mătrăși în secunda doi pe Janina de la DSP. Surse autorizate spun că omul împarte ziare și în stare de ebrietate, după ce în prealabil, s-a șters la fund cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *