Paradoxul campaniei PNL!

Paradoxul campaniei PNL!

Profesori, medici, magistrați, funcționari, au ales să își irosească timpul pentru promovarea unor  urmași de toată jena ai Brătienilor, gen Ion  Ștefan , Ana Maria Dimitriu, Alina Drumea, Daniel Moroșanu și alții asemenea!

Nu mai este un secret că în  județul Vrancea , cadrele didactice au manifestat o vădită slăbiciune pentru iluzoriile valori liberale, propovăduite astăzi de blonde  stindarde  PNL-iste cărora nu li se pot contesta calitățile evidente, precum voluptatea trădată de  rochia  mulată și glezna fină.

Cum au acceptat dascăli de prestigiu, rolul de strângători de semnături pentru niște specimene semianalfabete, cu scopul de a le  bătători acestora calea către cârma țării, este foarte greu de  înțeles ! Nefirescul din acestă realitate frapează și  jignește totodată, mai ales generațiile de tineri cărora li se cere enorm în curricula, sub pretextul că învățătura și cunoștințele ar sta  teoretic,  la baza reușitei în viață!?

Tot foarte greu de înțeles este neglijența unor profesioniști  ai dreptului, presupus integri, care,  deși și-au asumat pe proprie răspundere lipsa oricărei apartenențe politice, vizitează din poziția de președinți și locțiitori de birouri electorale,  sediile de partid , de unde, par să își primească azimutul! De unde atâta relaxare în era telefoanelor cu camera 4k, Dumnezeu știe!?

La DSP-iști nimic nu e de mirare, deci  ies din discuție! Asta pentru că pe ei, PARTIDUL  i-a angajat în număr așa mare și fără vreun examen,  taman ca să facă pe leafa de la stat, campanie pentru PNL! Singura problemă ar fi că e cam groasă treaba cu COVID-ul, iar de la angajare, ei nici că dau vreun semn că  se vor  opri din munca electorală, care le ocupă tot timpul !

Alegerile bat la ușă! Vom vedea din nou profesorii împărțind elevilor fluturași de promovare pentru  tembeli și zâne a căror competență poate fi stabilită doar pe bază de martori? Vom asista la efuziuni de admirație și îngăduința de ordin penal și contravențional pe motiv de liberalism și schimbare cu orice preț? Vrâncenilor în suferință le va sta și în viitor la dispoziție, exclusiv linia moartă de la DSP? Sau vom reuși, în cele din urmă să ne revenim ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *