Orban, Ion Ștefan, Bîrsan, Toma și Moroșanu! Sau, cine va conduce în viitor Organizația PNL Vrancea!

Orban, Ion Ștefan, Bîrsan, Toma și Moroșanu! Sau, cine va conduce în viitor Organizația PNL Vrancea!

Update! Se pare că înregistrarea pe care Vrancea News a prezentat-o a făcut deranj mare în PNL (click aici pentru detalii). Dacă până acum, Georgel Constantin era tolerat pe principiul că este dintre seniorii partidului, se zvonește că și el și prietenul lui, Toma, sunt pe făraș. De ce și Toma? Simplu. Pentru că Ion Ștefan a realizat că nu are niciun avantaj cu un personaj insipid și incolor precum senatorul PNL de Vrancea, care nu are niciun cuvânt de spus în organizație și nici la București, și că trebuie să-și aranjeze niște oameni cărora le-a promis multe dar mai ales să facă niște plăți în avans pentru rezolvarea unor prostii pe care el și acoliții lui le fac cu sârg de câteva luni de când au ajuns la putere. Pe de alta parte, se pare că relațiile lui Toma cu primarii peneliști din județ nu îi mai sunt de niciun folos lui Grindă pentru că președintele de facto, Daniel Moroșanu gestionează întreaga bază de resursă umană și a decis că în unele comune vor merge cu alți candidați decât cei actuali.

Așadar, sursele noastre spun că sâmbătă, 16 mai, premierul Orban nu a fost doar la Prefectura Vrancea, ci s-a mai întâlnit la ”o cafea” și cu un personaj care nu ar aduce la PNL doar un ton vocal ci și banii mulți din conturi și mai ales pavăză una bucată nevasta procuror, și șef peste Parchetul Județean pe deasupra. Oferta către Costel Bîrsan (consilier municipal UNPR)  căci despre el este vorba, este să preia conducerea Organizației PNL Focșani și un loc eligibil pe lista de deputați ai PNL la următoarele alegeri parlamentare. Până la alegeri este cale lungă și lucrurile se mai pot schimba în funcție de cine se decide să candideze la Municipiul Focșani împotriva lui Misăilă….o varianta din ce în ce mai palidă ar fi Ion Ștefan iar alta ar fi Costel Bîrsan. Cel puțin așa se vehiculează în unele găști din organizație.

Pe de altă parte credem că este o pură coincidență că liderii PNL – în frunte cu premierul – s-au dus acasă tocmai la un magistrat care coordonează investigarea unor plângeri făcute împotriva prefectului și a altor lideri locali PNL și i-au propus soțului acesteia funcții. Ba, gurile rele și bine informate ne spun că vizitele la Focșani acasă la prim-procurorul vrâncean sunt destul de dese, ori tare am vrea să știm ce părere are CSM-ul de așa prietenii.

Cu toate acestea, ceea ce nu știe Ionuț Ștefan este că Bîrsan cunoaște bine definiția infracțiunii de trafic de influență și nu și-ar periclita niciodată averea sau cariera soției pentru un NUP. Așa că, funcțiile propuse și promise nu vor fi răsplătite cu ce se așteaptă Ion Ștefan, dar intenția contează, zicem noi!

Episodul următor va avea ca protagonist pe viitorul șef al finanțelor publice Vrancea! Stați liniștiți nu este vorba despre nepotul lui Ion Ștefan, acela rămâne în continuare șef peste finanțele din sud-estul României. O altă pilă😁

Sursa foto: Ziarul de Vrancea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *