Orban a venit la Focşani să-l ajute pe Ştefan să se prăbuşească! Sau o fi venit pentru Ana-Maria?

Orban a venit la Focşani să-l ajute pe Ştefan să se prăbuşească! Sau o fi venit pentru Ana-Maria?

Ludovic Orban, prim-ministrul României şi fratele de sânge galben al lui Ion Ştefan a venit în goana mare la Focşani ca să-l ajute pe acesta să se prăbuşească frumos înaintea alegerilor locale din data de 27 septembrie. Vizita lui Ludovic vine într-un moment în care niciun sondaj de opinie nu-l mai creditează pe Ion Ştefan, ministrul Grindă, cu şanse în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Focşani. La ora asta, în contextul actual, atât Ştefan cât şi senatorul Toma – candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean ar ieşi pe locul 2 chiar dacă ar candida singuri!

În condiţiile date ne întrebăm de unde ideea cu vizita la Focşani a lui Ludovic. Explicaţia ar fi mult mai pământeană decât credem şi este legată de pasiunea dintre prim-ministrul Ludovic Orban şi Ana Maria Dimitriu. Cariera doamnei în cauză a evoluat din consilier local PNL la Focşani în cea de consilier la Cancelaria Primului Ministru!!!

Ne punem întrebarea de ce nu se văd şi ei ca oamenii la Bucureşti, într-un cuibuşor de nebunii, departe de ochii focşănenilor. Se pare este o chestie legată de gusturi. Ştiţi vorba aia, nu poţi să te c-ci în gustul omului.

Lui Orban îi place în Vrancea, mai precis pe la Lepşa şi Soveja unde a făcut multe drumuri, împreună cu Ana-Maria. Ce nu ştie prim-ministrul ratat al României este că fratele lui galben Moroşanu a făcut câteva filme cu el şi doamna blondă. În paranteză spus nu, nu vă înşelaţi, Moroşanu este cel cu nota 3 la Bacalaureat şi omul lui Ion Ştefan – ministrul Grindă. Calitatea filmărilor ne arată că deşi omul nu ştie prea multă carte dar se descurcă excelent cu tehnica de înregistrare audio-video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *