Opinia unui cititor al ziarului nostru

Opinia unui cititor al ziarului nostru

La prima vedere cu toții am spus URA a venit armata la spital, am scăpat de luptele politice!! Dar, SURPRIZĂ, ne-am ÎNȘELAT! Am aflat pe pielea noastră că de fapt PNL-ul dorește nu doar controlul sistemului sanitar din județ ci să folosească și vajnicii militari, pe post de agenți electorali PNL. Și ce credeți? Au și reușit! Domnule doctor colonel, bunicul meu mi-a spus odată că haina militară care servește politicul, nu-i altceva decât o pijama! Dacă dumneata ai hotărât sa vii în pijamale la spitalul Focșani, e treaba dumitale, dar nu aștepta respectul nostru, că pijamale avem și noi.
Cum să spui tu, ditamai doctor colonel în armata română, că sunt elemente oculte în interiorul spitalului, care trebuiesc depistate și stârpite, că până acum a dictat elementul politic în spital și e timpul să se TREZEASCĂ domnii doctori și să-și ia spitalul înapoi etc. CUM, domnule doctor colonel??? V-ați dat de gol că, de fapt asta e menirea dvs. aici??? Să dați spitalul pe mâna unui partid politic? Credeți că sunteți pe tarlaua cu proști și nu realizăm ce urmăriți de fapt? Care Covid, că pe ăla l-ati dat uitării de mult, acum vă ocupați de interese oculte și eventual ceva exorcizări în rândul personalului medical psd-ist.


Haideți să vedem dacă am înțeles bine:

  1. Ați venit în Focșani la spital cu surle și trâmbițe, de mână cu “competentul” Berbece, să țineți piept covidului 19. Am văzut ce ați reușit, din 9 cadre medicale infectate, ați ajuns la 50. BRAVO, obiectiv atins!
  2. Aveți o lună de când ați venit în spital și nu ați achiziționat niciun ac pentru Covid, folosiți tot din rezerva găsită în magazii. Iarăși, BRAVO!
  3. Una peste alta ați dat dispoziții militare, ați cercetat personalul, ați coborât milităria din pod ca până la urmă, să vă faceți de tot râsul ca nu aveți nicio calitate în acest spital. Ba, îl puneți acum pe colegul dvs Negoiță (probabil de partid)să contrasemneze toate actele pe care le-ați emis NELEGAL, să vă acoperiți incompetența. Deci, până la urmă tot ce ați realizat e doar gardul din fața direcției, unde nimeni nu intră dacă nu e chemat. Mare realizare, BRAVO, din nou! Pai v-am spus că ne-am prins că misiunea dumneavoastră aici nu era Covidul ci scăparea de interesele meschine și oculte care au stăpânit spitalul atâta timp! Doamne, bine că ați venit dumneavoastră ditamai colonelul de armată, să ne luminați și să ne explicați cât de bun e PNL-ul că altfel praful se alegea de noi.
    Ați făcut grup de whatsapp numai cu medicii șefi și încercați să le spălați creierele crezând că sunt subordonați de-ai dumneavoastră și trebuie să execute?? ȚEAPĂ! Aici la Focșani, doctorii pot gândi cu capul lor, n-au nevoie de manipulări subtile! RUȘINE să vă fie domnule comandant că v-ați dedat la asemenea mârșăvii și ați făcut armata română de tot râsul. Probabil nici dumneavoastră n-ati putut rezista presiunilor, de vreme ce în fiecare zi Berbece se află în biroul dumneavoastră și faceți mapa împreună, iar Grindă vă face vizite dese împreună cu Nelu Tătaru să vadă dacă ați reușit să racolați medici care să jure credință PNL-ului.
    Întrebăm public și așteptăm răspuns: care sunt elementele oculte din cadrul spitalului și care sunt factorii politici și elementele meschine care blochează dezvoltarea spitalului?
    Până una alta ne-am convins de rolul dumneavoastră în orașul nostru…și vă rugam , dezbrăcați haina militară că nu-i faceți cinste!

Semnează : Un cititor fidel.

Sursa fotografie : hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *