Omul de sub „Grinda”!

Omul de sub „Grinda”!

PNL-iștii sunt  ferm convinși ca administrația este despre  campanii de imagine si întărirea  spiritului de gașcă din poziția de conducere a unor instituții publice pe care au ajuns sa le folosească pentru propășirea proprie sau a colegilor cu care au lipit afișe!

 Omul de sub „Grinda”!

De o buna perioada se umfla in pene reprezentanții PNL din Vrancea si își  tot repeta cu sârguință (visând mâine ca azi ) ca li se va împlini dorința arzătoare…de a  ajunge într-un final fericit , la conducerea județului.

Daca ai răbdarea necesara sa te uiți in gura lor, vei afla cu surprindere ca progresul si bunăstarea vor domni in județ (deși nu  va  curge numai lapte si miere daca Oprișan va dispărea, fiindcă moștenirea e întotdeauna grea!) iar ei vor dovedi cum e  cu competenta (dar cum vor face asta…. numai din taste, Facebook si vorbe…. numai ei in capul lor știu!).

Insipidul senator Toma, personaj total  lipsit de substanță de altfel, s-ar dori băgat in seama pe la cârma județului.  Rămâne de văzut cum va credita PNL-ul pe cineva care nu are niciun fel de anvergura pentru a  ocupa o asemenea funcție?

Ca i se umfla vena la gat lui Toma in încercarea de a mima inteligenta in conferințele de presa observ nu doar eu, ci si jurnaliștii care își câștigă pâinea difuzând stand-up-ul săptămânal, pe care îl ridiculizează apoi, la șpriț, peste weekend. Se rade așadar de prestațiile ridicole si incoerente care transmit doar frustrare, ajungând sa surclaseze penibilul (absolut  la vremea lui!), marca Cristinel Irimia.

De altfel, in cazul lui, se confirma teoria ca o criza de idei trădează o criza de gândire.  Si, din păcate, nici nu se indura nimeni sa îl tragă de mânecă  si sa ii explice ca  daca nu ești capabil sa miști lucrurile fizic, nu ar trebui sa te apuci de spectacol,  mai ales in situația in care ti s-a prăfuit de tot imaginea si  ești silit sa faci totul când si cum vrea mușchiul lui nea’ „Grinda”!

Ce nu realizează  Toma pana in acest moment, este ca, „ca sa îl bați pe Oprișan”, trebuie sa fii măcar cu o secunda mai deștept decât el, ceea ce nu este cazul, si sa ai o oferta de „mai bine pentru vrânceni”,  concreta si verificata. Cum sa ai pretenții sa fii băgat in seama de cineva când angajamentele tale publice sunt numai despre moartea tuturor caprelor vecinilor si despre exacerbarea urii pana la paroxism.

In concluzie, senatorașul Toma a demonstrat ca  ii lipsesc toate, de la prezenta scenica pana la fler si inteligenta, situație in care nu se întrevede prea sus pe viitoarele liste ale PNL!

Pentru PNL-ul vrâncean, e bine totuși ca are un asemenea kamikaze, ale cărui  urlete si acuzații încep sa intre in sfera patologicului pentru a acoperi lipsa vreunei propuneri serioase, a unui plan sau a vreunei strategii, si care, in afara de a vana cu obstinație niște posturi in sistemul public , nu a prezentat in ultimii 4 ani,  nicio idee, NI-MI-CA!!

Probabil, mulți dintre cei care il simpatizau sau chiar credeau ca poate fi o alternativa,  s-au convins in ultima perioada ca acesta nu are nici o legătura cu profesionalismul. 

Asta i-a mânat si-i mana in continuare pe peneliști :  o uriașă dorință de a obține, chiar in lipsa unei elementare pregătiri si calificări, acces la funcții.  Numai ca, așa cum e in viața… lista lui „Grinda”  e lunga  si trebuie  „satisfăcută”,  întâi și-ntâi!!!

Suntem conduși de idioți si sinucigași politic, care nu dau doi bani pe lege, transparenta decizionala, competenta, si care își satisfac interesele ascunse si imediate, cu consecințe care sa ne ajungă pentru tot neamul, sa nu ne mai trebuiască in veci!

Va rog sa faceți un exercițiu scurt si sa va imaginați cum vom trai in următorii 4 ani, sclavi ai intereselor private servite meschin in umbra declarațiilor plictisitoare, fără vreo perspectiva măcar perceptibila, dar cu si mai multa ura pentru cel care poate sau cel care are, obligați sa acceptam ca  prostia (începând de la cel mai înalt nivel), e tolerabila pentru ca tine de fatalitate, acestea fiind in fapt scenariile otrăvite pe care ni le servește  cu sârg  omul de sub „Grinda” !

1 thought on “Omul de sub „Grinda”!

  1. Toma este mic si speriat. Nu stie cum sa faca sa arate ca e la butoane. Irimia este papusarul care il invata cum sa zica si ce sa zica. Si e adevarat ce ati scris despre banii lui Irimia! Daca il verifica careva……s-ar putea sa aiba surprize. o sa moara intr-o zi inecat in atata deontologie si corectitudine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *