Of, of, … mai, dragă Toma!  Senatorul Cătălin Toma alege din nou să se răzbune pe sat, pentru managementul eșuat al propriei cariere!

Of, of, … mai, dragă Toma! Senatorul Cătălin Toma alege din nou să se răzbune pe sat, pentru managementul eșuat al propriei cariere!

Parcurgând presa locală în căutare de știri pe care să le infirmăm, am dat peste tânguiala șefului PNL Vrancea așternută într-un comentariu on-line pe o pagină susținută prin intermediul unui chibiț, din banii publici pe care îi gestionează în calitate de senator.
În mod ipocrit ne declarăm impresionați de jalea senatorială a șefului PNL și îl asigurăm că îi înțelegem frustrarea de a nu ști lucruri, mai ales atunci când el ar trebui sa fie cel care le decide!
Și fiindcă momentul a expirat, revenim la curiozitățile noastre și ne întrebăm retoric:
Cum să fii tu, ditamai șeful de partid, pus în situația să îi ceri oficial informații doamnei Dorina Vraciu ( pe care se presupune că în calitate de șef, ai pus-o șefă la SGA!) despre fondurile pe care inferiorul ierarhic și amicul Grindă i le-a aprobat la iuțeală , ca să apuce să mănânce și gura lor ceva anul asta?!
Și cum să te declari ridicol extaziat ca un Mr. Bean care găsește dimineața sub brad cadoul pus de el decuseară, că guvernul PNL a dat bani unei instituții PNL!!??
Fiindcă în mod real îi suntem foarte aproape, omenește, rezonăm cu amărăciunea pe care o încearcă, urând în egală măsură trădarea (dar iubind pe trădători 😜)!
Deși situații ca astea te lasă fără cuvinte, promitem că ochii și urechile noastre vor rămâne vigilente pentru a ține la curent vrâncenii, cu informațiile pe care sursele noastre din PNL ni le furnizează promt și la obiect!
Domnule senator, fiindcă artileria grea nu a ajuns încă în spațiul public, nu vă sfiiți să ne mai citiți!

Sursa foto : vrancea24.ro

Author Image
T B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *