#NuMaiRezistInConsiliulDeAdministratieAlSpitalului

#NuMaiRezistInConsiliulDeAdministratieAlSpitalului

Din cei trei peneliști trimiși la spital să facă ordine, a mai rămas doar unul ceilalți doi, Ana Dimitriu și Ciprian Epure au dat bir cu fugiții de frica sa nu își piardă funcțiile în partid și șansa de a se apropia de vreo funcție publică mai importanta în viitorul apropiat.

Ceea ce nu știu mulți este ca joi, pe 20 februarie, toți trei “apostoli ai dreptății” își pierd de drept funcțiile în consiliul de administrație al spitalului, pentru ca, ce să vezi, sunt incompatibili 😊(legea nu le dă voie sa aibă funcții de conducere și la partid și în spital). Mai pe înțelesul tuturor, de joi, indiferent de ce vor ei, le încetează mandatul de membru în CA al Spitalului Județean Focșani.  Deci, frica de Sfântul ANI păzește funcția politica, și se demonstrează că tot circul la care asistăm de o lună nu era în interesul pacientului ci în interesul PNL, pentru că știau foarte bine că nu pot fi în conducerea spitalului dacă își păstrează funcțiile din PNL.

 Mai interesant este că stomatologul Cozma, nu a considerat sa “își dea demisia”, dar și-a modificat din pix declarația de interese la doua zile după ce o depusese pe prima, fără să știe că acela este un document care atrage după sine răspunderea penală a declarantului. “Prietenii” din minister stau cu ochii pe ceas sa vadă depus documentul emis de forurile statutare ale PNL, înainte de modificarea declarației acestuia. Ori, din ce știm, nu au prea fost ședințe la  partid pentru ca toată lumea este la București să se înșurubeze în posturi călduțe lăsate libere de pesediști.

Sursa foto:actualitateavranceana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *