Noutăți din pădurile vrâncene! Deși PNL ar vrea,  gura lumii nimeni nu o poate astupa!!!

Noutăți din pădurile vrâncene! Deși PNL ar vrea, gura lumii nimeni nu o poate astupa!!!

De la o vreme slobodul radio-șanț a lansat zvonul că pădurilor vrâncene le-a venit iar sorocul, liberalii decizând că  o parte din ”mierea”  ce va curge din lama drujbei, să fie valorificată pentru a îndulci electoratul la alegerile din 27  septembrie.

Eminențele întunecate puse strajă  fondului forestier din Vrancea,  au fost (re)activate de conducerea PNL,  pentru a organiza, cu talentul și experiența  dovedite cu sârg în trecut, marea furăciune necesară astăzi partidului! Se aude, iar unii chiar știu sigur, că  treaba a fost gândită să meargă din nou, șnur! S-ar fi luat în calcul orice element surpriză, care va primi o vreme, ceva  de joacă ( sau de joc!)!  

Așa se face că în pădurea obștească din fiefurile peneliste Tulnici și Nereju, s-a băut aldămașul, lui Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea și șefilor de la Garda Forestieră li s-a menit să gestioneze cu mână de fier trebușoara murdară din zona Vidra! In acest timp, Dumitru și Tudose se vor ocupa cu sârgul arhicunoscut de zona ocoalelor de stat  Focșani- Panciu-Dumitrești. 

Momentul e prielnic, fiindcă  umbra uitării s-a cam așternut  peste legendele locale din perioada 2005- 2010!  Așa cum s-a așternut și praful pe dosarele de la DNA (care mustesc de întâmplări  științifico- fantastice legate de pădurile din Tulnici, Nereju, Vidra,  Lepșa, Soveja, Mera- Vulcăneasa, Adjud, Andreiașu,  Străoane, Dumitrești etc,  ajunse de la stat, unde le era locul,  la oameni de afaceri proactivi, orientați spre rezultate. Și aceiași uitare s-a așternut și peste  fenomenele paranormale prin care mii de metri cubi de lemn s-au volatilizat efectiv fără urmă, cu efect direct în buzunarele încăpătoare ale unor mari „iubitori de pădure”, pe care îi recomandă și astăzi largile viziuni liberale!).

Dar, pentru că ochiul și timpanul sunt active, sursele noastre mustăcesc așteptând niște șefi de ocoale să facă împrumuturi la bănci  ca să ofere candidaților bani de afișe, nu de alta, dar nu își pot permite să își piardă locul de muncă taman în pandemie. 

Noi zicem că mai bine ar fi atenți să nu își piardă libertatea, având în vedere că informațiile despre cotizațiile cerute și oferite de vreo doi candidați care sunt și pădurari sunt deja pictate frumos pe coli A4. Nu de alta, dar Alexandru Lefter se plictisește singur la ”facultate”. 

Sursa Foto: GettyImages

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *