NOMENCLATURA PNL are liber la distracție! Așa este in dictatura, nu, domnule Crețu?!

NOMENCLATURA PNL are liber la distracție! Așa este in dictatura, nu, domnule Crețu?!

Romanii au mai trăit  în dictatură, dar prea putini își mai amintesc cum era cu PCR! PNL a reușit  să aducă în Romania o stare de lucruri despre care nimeni nu a mai vrut sa își amintească în ultimii 30 de ani! După ce  a  restrâns libertățile oamenilor la minimul posibil, după ce a pus pe butuci zeci de mii de afaceri , după ce a aruncat în aer piața muncii, după ce a distrus sistemul medical, după ce a lăsat educația în voia sortii, PNL a venit și cu SOLUȚIA FINALA : masca, distanțarea și liniștea!

Prin  directive de stat, muzica și dansul sunt interzise, precum și intrarea în restaurante, statul la terase după ora 23, adunarea în grupuri, relaționarea cu oameni din afara familiei etc. NICĂIERI în lume nu exista astfel de reguli ( bine, dar nici  președinte dăruit de Forumul German nu mai are nimeni!) .

Vedem la TV și pe net ca lumea  obliga virusul sa se adapteze la viața comunității! La noi este altfel!  Am făcut primul pas în starea de urgenţă cedându-i virusului toate drepturile! Acum continuam pas cu pas, în a-i ceda toată viața noastră! Dar  nu e pentru toată lumea la fel!

Statutul de liberal  vine la pachet cu o atitudine de superioritate afișată ostentativ în spațiul public. Hoardele agresive liberale care le  fac campanie lui Ion Ștefan și Cătălin Toma, sunt singurele grupuri care au voie sa mai  umble nestingherite din om în om, șefii de instituții instalați de liberali sunt mai mult pe strada sa strângă semnături decât în birouri în slujba cetățeanului de orice credința, instituțiile publice au devenit sedii de campanie, oamenii simpli  sunt agresați și intimidați la drumul mare  pe considerente politice, fără ca nimeni sa îi apere!

Acești cei  mai slabi politicieni pe care i-a avut vreodată Vrancea, au reușit să impună  o dictatură hidoasă caracterizata prin minciuna sfruntata, prostie și abuzul dus la extrem!

Liberalii au fost singurii oameni LIBERI care  au avut  voie cu sau fără protecție  la întâlniri, conferințe, ședințe,  petreceri cu sute de persoane în restaurantele de casa, adunări publice, campanie electorala etc. Lipsa de jena și tupeul extrem dovedesc cât de mincinos și parșiv le este discursul

Ultimul exemplu elocvent ni-l da măruntul  politician Adrian Crețu, despre care se zvonea ca a fost diagnosticat COVID pozitiv și ca ar fi creat un focar în Prefectura Vrancea, acolo unde este purtător de cuvânt. Ca a fost sau nu pozitiv nu s-a stabilit public, dar ultima petrecere cu strigături (aici)  pe care a organizat-o în miez de noapte a fost  una demna de un test pozitiv!

Liberalii care își apără cu toate forțele privilegiile  continua sa ne persifleze! Dar pentru dictatura liberala  exista o soluție: REVOLUȚIA din cabina de vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *