Noaptea minții la PNL Vrancea: Toma se laudă cu proiectele începute de Oprișan!!!

Noaptea minții la PNL Vrancea: Toma se laudă cu proiectele începute de Oprișan!!!

Penelistul reșapat Cătălin Toma dă interviuri în care se bate cu pumnul în piept și spune că prioritatea lui pentru următorii patru ani este construirea unui nou spital la Focșani. Ce nu spune Toma este că marile probleme ridicate de construcția spitalului nou au fost rezolvate de Oprișan. Vorbim aici despre terenul necesar construcției, obținut de Oprișan de la MAPN sau despre proiectul prezentat deja publicului dar și ceilalți pași ceruți de legislația actuală.

Ce i-a rămas lui Toma de făcut dar ne îndoim foarte tare că va reuși să facă, este să aducă banii necesari pentru noul spital. PNL nu este în stare să conducă actualul spital ce să mai zicem de construcția unuia nou. Așa se face că următorii patru ani se vor transforma tot în patru ani, dar neconsecutivi. Unul este deja în curs iar alții trei vor fi …. altă dată.

Nu știm când dar tare ne îndoim că Toma va mai pupa vreun mandat la conducerea Consiliului Județean după gogoșile livrate acum.

Apropo de gogoși și pe astea le-a luat tot de la Ion Ștefan, după ce i-a păpat fraierului banii de campanie. Acum el și Grindă le împart cu dărnicie la tot poporul penelist care încă mai crede că cei doi tolomaci vor lăsa ceva în urma lor în Vrancea.

Totuși ca să nu fim răi ceva în urmă tot vor lăsa, adică praf și pulbere! Singura lor soluție a fost să o aducă în postul de manager pe pușcăria de Codruța Neagu.

Toma s-a lăudat și cu modernizările drumurilor județene făcute de Oprișan. Câte proiecte ai început tu Toma? ZERO!!! Ultima variantă a PNL pentru refacerea drumurilor județene este să o facă pe Codruța șefă și la drumuri, că tot se pricepe la plombe. Practic nu contează de care plombe vorbim Codruța tot asfalt folosește!

Sursa foto si articol : Flux24.ro

1 thought on “Noaptea minții la PNL Vrancea: Toma se laudă cu proiectele începute de Oprișan!!!

  1. Hmm ce vrajeala ieftina mirsava au pnlistii = cu psdistii usristii udmristii uslisti hitleristii talibanistii teroristii din functiile si institutiile statului ocupate fraudulos prin frsude electorale si m7te cu spagii exirbitante exagerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *