Nicu Tănase, play-bou de Vrancea

Nicu Tănase, play-bou de Vrancea

Nicu Tănase considerat unul dintre greii PNL Vrancea este și unul dintre cei care are mai probleme cu fidelitatea. Problema nu apare doar în politică ci și în viață, omul schimbând până acum vreo trei neveste. Sau patru, cine naiba mai știe?

Cert este că de fiecare dată când îi cad pantalonii îl apucă dorința de însurătoare. Asta este treaba lui numai că situația se repetă, aproape identic și cu cariera lui politică. A fost la PNȚ-CD, PD, PD-L, PMP și acum PNL. Deci greu cu fidelitatea sau măcar cu consecvența. Cum spunea ilustra lui fostă colegă de partid, senatoarea second hand cu nume de patiserie, doar boul este consecvent.

Ei bine Nicu Tănase a ajuns la performanța să fie bou și fără să fie consecvent. Sau cel puțin așa spun foști colegi de partid care îl bănuiesc că el a fost cel care l-a dat pe goarnă pe Alin Trășculescu de a ajuns la beciul domnesc. Era atunci secretar general la județ în organizația portocalie și a sacrificat cam tot ce a putut doar, doar o ajunge șef de partid.

Joaca nu i-a reușit pentru că primarii i-au mirosit rahatul și i-au dat cu flit. Atunci a plecat la PMP unde nu a făcut prea mulți purici și apoi la PNL. Aici la pupat în zonele moi pe tolomacul permanent al PNL, Ionuț Ștefan și a intrat iar pe cai mari, în PNL.

Rămâne de văzut dacă mai schimbă vreo nevastă sau vreun partid după ce PNL o să piardă (din nou) alegerile locale din Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *