Necrofagul PNL și binele vrâncenilor !

Necrofagul PNL și binele vrâncenilor !

Viața politică din Vrancea este populată pe partea dreaptă cu niște  forme de viață care par complet ieșite din limitele normalului, după felul înfricoșător în care își manifestă pornirile necrofage.

Orice durere umană, orice tragedie (nu contează că sunt morții Covid sau orice alt tip de tragedie socială !), aceasta  este hrana cu care își alimentează  procentele electorale politicienii liberali  ai Vrancei.

Ne imaginăm pe afișele electorale, chipul schimonosit de ură și disperare al lividului Cătălin Toma stors de vlagă, înecat de propria otravă și zâmbetul retard al lui Ștefan Ion, șmecherul care crede că a inventat prosteala politică, garnisite de sloganuri cretine, care vor promite vrâncenilor în loc de bunăstare (pentru că au demonstrat deja că nu pot!), nimicirea dușmanilor de orice culoare, pentru a face și mai mult loc camarilei lor de nimicuri, fete orientate și interlopi!

Așadar, în hidoșenia lor ,Toma și Ștefan își pregătesc din ce în ce mai nătâng intrarea în scenă, chiar dacă în chip de umbre odioase, care nu reușesc să se întrupeze pe deplin nici măcar în osanalele asidue care îi înconjoară interesat! Gașca de impostori servită de liderii cu putere în organizație, se arată dispusă să facă orice, numai să rămână în posturile bune, bine plătite de la stat în care a fost impusă politic, ocupând și pe viitor locul specialiștilor pregătiți și competenți cărora actualii lideri le-au furat mincinos votul pentru un dușmănos patologic precum Iohannis sau un narcisist indiferent ca Rareș Bogdan. Acești corifei liberali locali, garantați de șefii de la centru (bețivul Orban, ridicola Turcan, psihopata Violeta, obraznica Anisie etc), fără îndoială, vor fi în stare să-și lipească afișele inclusiv pe crucile celor răpuși ghinionist de trecerea lor pe la putere, în timp ce vor crea furtuni într-un pahar de apă din toate matrapazlâcurile pe care le-au girat ipocrit pentru un oricât de mărunt câștig electoral.
Sursa foto: Vrancea24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *