Neamuri bune, neamuri proaste și neamurile lui Ion Ștefan

Neamuri bune, neamuri proaste și neamurile lui Ion Ștefan

Cum evoluția economiei naționale și starea (de rahat) a pregătirilor pentru noul an școlar ne-o permite, ne-am gândit și noi să ne mai uităm puțin prin curtea Prefecturii păstorită de predestinatul Berbece

Încercăm să punem și noi niște etichete pe unele personaje, pitorești sau proști de-a binelea, care și-au găsit un loc călduț prin instituțiile publice. Și pentru că știm cu toții că Grindă a umplut toată Vrancea și chiar România cu neamuri de-ale lui, o să le spunem neamuri de-ale lui Ion Ștefan. Cum neamuri bune nu am găsit la PNL am lăsat categoria goală și am trecut la neamuri proaste. Ei bine aici, la fel ca la neamurile lui Ion Ștefan este înghesuială mare.

Prima pe listă, cu sau fără voia dumneavoastră, că tot o doare în kur de opinia oamenilor competenți, este Cristina Mihalcia, șefa de cabinet a Berbecului. Pentru ființa asta Ion Ștefan și-a călcat pe suflet și l-a sunat pe Misăilă ca să o poată transfera la Prefectură. Din cauza asta am ceva dubii și aș spune că s-ar putea califica și la categoria „neamurile lui Ion Ștefan“. Persoana în cauză nu știm să sufere de boli psihice dar sigur nu are toți boii, era să zic berbecii acasă.

În toată Prefectura nu este nimeni ca ea, de inteligentă (clinic asimptomatic) și competentă. Din punctul ei de vedere toți angajații Prefecturii Vrancea sunt proști, care nu au habar să-și facă treaba. Opiniile ei au iritat funcționarii în așa hal încât sentimentele riscă să degenereze. Credem că sunt șanse mari ca să apară, peste noapte, un etaj nou la clădirea Prefecturii doar ca salariații instituției să o poată arunca de cât mai sus. Noi le sugerăm să folosească clădirea Consiliului Județean că are etaje mai multe și la câte cuie în talpă și-a bătut la BEJ sau prin alte părți nu sare nimeni să o scape!

Ea spune că știe exact cât valorează! Știm și noi, fix cât neamurile proaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *