Ministrul Sănătății recunoaște că 80% din managementul spitalelor nu corespunde!!!

Ministrul Sănătății recunoaște că 80% din managementul spitalelor nu corespunde!!!


Alo, băieți cu săgeata înfiptă în fund, nu confundați Spitalul Județean „Sf. Pantelimon“ Focșani sau DSP-ul cu Bălăceanca ori sediul vostru de pe bulevard!

Este incalificabil să se plângă acum că sistemul medical nu este performant și să-i acuze la grămadă pe profesioniștii care au dus greul în timpul pandemiei.
Când președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan a atras atenția asupra dezastrului provocat la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon“ Focșani de către verișoara stomatoloagă-studentă a prefectului Berbec, unsă manager, liberalii și presa captivă au sărit de un cot și au spus că nu-i adevărat. Pe bune???

Realitatea este chiar mai gravă decât a arătat Marian Oprișan, în condițiile în care omul acesta a pus la dispoziția spitalului un aparat de testare care avea nevoie doar să fie pus undeva și pornit!!!

Să nu uităm că primarul Focșaniului, Cristi Misăilă a dat și el o mână de ajutor pentru încurajarea testărilor oferind echipamente care lipseau precum și kituri de testare! Și toate acestea pentru ce??? Ca să vină Tătaru acum și să spună ce Oprișan și Misăilă au spus de la bun început și anume că managementul spitalelor nu corespunde???

Hai sictir!!!

Nu doar managementul spitalelor este problema, nu corespunde nici Guvernul, nici Președintele țării!!!

Știți cum se spune: Ghinion!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *