Ministrul Ion Ștefan se vrea ales! Sacrifică ministerul pentru câștigul său electoral!!!

Ministrul Ion Ștefan se vrea ales! Sacrifică ministerul pentru câștigul său electoral!!!

În luna iunie, cu o mină suferindă și un dispozitiv medical în jurul gâtului, Ministrul Grindă declara pe holurile Parlamentului că sănătatea sa se află  într-o situație dificil de evaluat, drept pentru care nu era momentul să se facă încă odată  de râs de la cea mai importantă tribună a țării!

Aparent, boala părea  motivul pentru care Ion Ștefan n-a mai participat din data de 27 mai la nicio reuniune a Guvernului României! Sursele spun însă, că Orban  preferă să redea demnitatea funcției de ministru al dezvoltării printr-un  secretar de stat, despre care premierul consideră că este o soluție mult mai potrivită pentru  a da o nota de profesionalism  actului de guvernare, dar și pentru obținerea unor răspunsuri la chestiunile serioase ce se află în  gestionarea  MLPDA. Absența de la Palatul Victoria a trecut neremarcată, fiind simțită  poate doar de vânătorii perlelor gângăvite de Grindă al nostru spre deliciul întregii țări.

Încartiruit în teritoriu, Ion Ștefan  a dovedit că își poate alina suferința dată de problemele instituționale,  prin purtarea ilustrei sale persoane la numeroasele  acțiuni și reuniuni, promovate asiduu pe rețelele sociale  pentru a marca cum se cuvine debutul campaniei sale electorale.

Ciudoșii din partid spun că în urma eșecului de proporții înregistrat la reorganizarea ministerului, vârful PNL a decis să îl lase pe Grindă la vatră, cu tot cu funcție, poate așa îi mai cresc șansele la un  fotoliu local  și scapă de el de la cârma țării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *