Ministrul Educației vine în Vrancea să ne aducă Pepsiglas!!!

Ministrul Educației vine în Vrancea să ne aducă Pepsiglas!!!

Ministrul (ne)Educației Monica Anisie și-a anunțat vizita pe meleagurile Vrancei, ca să vadă ce mai face echipa de campanie a lui Ion Ștefan. Probabil vrea să vadă dacă liberalii scapă nebătuți de focșăneni după începerea anului școlar. Pe la noi toate cum le știm, nu e gata nimic!

Doamna probabil are vreo combinație și vrea să ne umple școlile cu pepsiglas că tot nu avem despărțitoare pentru băncile elevilor. Până la ora asta toți directorii unși de PNL au făcut toate socotelile iar în dreptul guvernului scrie ZERO iar toate speranțele lor sunt la Oprișan, Misăilă și ceilalți primari PSD.

Nici vorbă de soluții alternative ca să nu spunem că ceea ce propune Gabriela Firea la București este varianta adoptată de toate statele europene și administrațiile marilor orașe de pe continent: testarea masivă și gratuită a profesorilor și elevilor!

Știm că Pepsiglas înțelege că școlile nu pot asigura învățământ on-line dar Orban ia dat ordin clar și nu poate mișca în front. Așa că toți directorii se chinuie din răsputeri să găsească spații suficiente pentru toți elevii, raportând ca pe vremea lui nea Nicu că sunt pe scenariul verde. Probabil școlile vor rămâne deschise până după alegeri urmând ca Iohannis și Orban să ne închidă din nou în case, de ciudă că a pierdut PNL alegerile locale.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *