Meritocratia, varianta PNL Vrancea

Meritocratia, varianta PNL Vrancea

Sursa fotografie: Facebook

Ați auzit de expresia „Se aruncă ca broasca-n beton”? Noi nu, dar Ion Grinda Stefan, da 😀 . Ei bine, prin iulie anul trecut, înfiera cu manie proletara pe cei care se angajau la stat spunând că „Cel mai sigur loc de muncă, în Vrancea cel puțin, este în sistemul bugetar. O știm în special de la administrația locală PSD Misăilă care a transformat Primăria Focşani în agenţie de forţă de muncă pentru posesorii de carnet roşu. Unul munceşte, alţi trei încurcă şi stau la cafea!”.

Dar, pentru ca în politică numai boul este consecvent,  și-a dat omu’ seama ca e mai sigur sa ai salar de la stat decat sa te plătească privatu’ cu minim pe economie și restul sa ti-l dea la negru (cunoscatorii știu cum😊). Si atunci, a început să își angajeze camarila pe la stat. Stat degeaba am zice noi.

Și cu aceasta ocazie salutam angajarea în sistem public, adică pe solda de la stat a prefectului PNL Gheorghita Berbece, a consilierului județean Liviu Bostan (corpul de control al ministrului Ion Grinda), a Simonei Costea la același minister păstorit de Ion Ștefan ( domnișoara fiind fata angajatului de la Balcanic Prod, Costea – firma ministrului), a lui Florin Jan Vasilache– consilierul ministrului agriculturii (finul de cununie al lui Ion Ștefan), a lui Ovidiu Burdusa – secretar pretutindeni 😊 pentru diasporeni (mana dreapta a deputatului de Lamotesti), Adrian Cretu – purtător de vorbe tot la prefectură (consilier județean PNL), Claudia Seramficiuc – suprefect al județului (răsplata pentru sacrificiul de ani de zile în slujba lui Cătălin Toma personal), Dorina Vraciu – director SGA (mana dreapta a lui Cătălin Toma).

Urăm succes celor care se încălzesc sa se mufeze la banul public: Sergiu Bordea Ștefan – șef la Vama Focșani (nepotul lui Ion Ștefan, șef divizie microbuze care vor aduce diasporenii din Italia la vot la alegerile locale), Sebastian Oancea – cancelaria prefectului Vrancea, Ana Maria Dumitriu – manager la Spitalul Judetean/ secretar de stat/prefect/orice (dacă este de acord soția domnului ministru), Petrica Tudosa, Victor Dumitru și Gabriel Pricop – la Direcția Silvica (poate mai recupereaza din donațiile făcute în campanie de padurari), Stroe Norocel Pompiliu – secretar de stat în MAI, Sorin Florin Ionel Hornea – orice, George Bazilescu -orice.

Prezentul este un pamflet și trebuie luat ca atare 😀

3 thoughts on “Meritocratia, varianta PNL Vrancea

  1. Sorin Florinel Hornea este șeful filialei PMP Vrancea și ca atare nu are nicio noimă referirea la el ca fiind unul dintre cei care așteaptă o sinecură de la ministrul Ion Ștefan.
    Dacă tot vreți să fiți credibili, e bine să vă documentați temeinic înainte de a o da în #bălăceală cu astfel de chestii nașparlii, stimati/te aburitori/are !

  2. Canta la alta masa sluga! Ca nu mai credem ce zici! Nu i-a pupat Sefu tau inelul lui Portofel sa il tina 3 ani prefect desi era ciuma rosie si dupa aia l-a pupat pe gura pe Grinda ca sa il puna iar la caldurica la prefectura? Vezi ca se tavaleste pe jos pe la mediu si le zice ca va fi noul sef in locul lui Logodinschi ptr ca a batut palma cu pnlistii. Te oftici?

  3. Vopsitu de Berbece care isi greseste mereu nuanta la par este un fustangiu si nu doar prost dar si lenes. e pe modelul lui Grinda. Si inca ceva, La PNL, nu e nevoie sa dai bani daca esti femeie. te pune pe functie daca ai cedat avansurilor cui trebuie. intrebati-l pe Cretu de ce a vrut sa plece acum vreun an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *