Liviu Macovei, traseistul care nu știe în ce partid mai e

Liviu Macovei, traseistul care nu știe în ce partid mai e

Liviu Macovei, candidat acum de la PNL, este asemenea unei centuriste care în căutare de clienți nu mai știe în ce partid este.

Băiatul acesta s-a înscris cu ceva vreme în PNL, unde nu prea a făcut mulți purici pe acolo. Gurile rele care nu îl înghit pe traseistul – centurist Macovei spun că acesta a început să facă figuri, lucru care l-a deranjat pe Grindă, care nici mai mult nici mai puțin l-a rejectat pe nea Liviu. Cum să stea omul să fie serios, s-a dus numaidecât la USR. Ei bine după câteva săptămâni, văzând calitățile zero ale lui Livache traseistul, băieții de la USR au scuturat și cap și cât ai clipi ți-l aruncară nene afară din partid.

Am uitat să vă spunem că ajuns pe meleagurile PNL, Livache traseistul și-a anunțat numaidecât că el va fi candidatul PNL la funcția de primar al Focșaniului. Poate chiar asta a fost supărarea lui Grindă de l-a executat ca pe un gunoi la tomberon. Prin ianuarie așa, tot traseistul și-a anunțat candidatura de primar din partea USR. Ce să vezi și de aici a fost aruncat afară ca o măsea stricată. Ce să faci neicușorule și dă-i și dă-i și luptă și uite așa Liviu traseistul –  centuristul a ajuns un pic și pe la Partidul „Împreună pentru Moldova”, ăia care fac can-can cu Autostrada Moldova.  Nici aici nu a fost loc prea mult de băiatul nostru, că l-au exmatriculat , dar el perseverent s-a hotărât: candidează independent ca primar. Asta era prin februarie 2020. Omul a făcut un sondaj și a ieșit beton… de prost.

Niște băiețași de la o gazetă PNL-istă l-au făcut de bănișori și l-au plasat cel mai bun candidat. Bravoooo!  Doar că Liviu s-a trezit din beție, nu și din prostie. Acum vine la pachet cu Grindă, ăla de l-a dat afară din PeNeLeu.

Ce să credem? „Ori ești prost? Ori ești prost?”, din două una. Cum măi Livache, să te terfelească toți, să te înjure toți, să te … „plăcuța suedeză” toți și tu vii să ne spui că ești cel mai bun la PNL cu Grindă de mână.

Măi oameni buni, voi pricepeți despre cine este vorba? Așa ceva numai în filmele cu proști întâlnești. Dragi focșăneni, voi înțelegeți cine vrea să fie consilier local? Sau mai rău viceprimar?

Păi traseistul acesta a schimbat atâtea partide cât nu ați schimbat voi șosetele.  Pe un afiș mare scrie că el va fi viitorul viceprimar al Focșaniului împreună cu Ion Ștefan zis Grindă, adică acela care l-a batjocorit primul. Ce echipă este asta oameni buni? Băi băieți, voi sunteți de Bălăceanca, nu puteți conduce un oraș. Măi Livache bagă-ți mințile în cap, nu de alta, dar ai să pățești ce a pățit Grindă în 2016, seara primar a doua zi pamblicar.

Sursa foto: Facebook / Public

1 thought on “Liviu Macovei, traseistul care nu știe în ce partid mai e

  1. Macovei este disperat sa fie deputat. El spera ca daca face campanie o sa il puna Grinda inaintea lui Nicu Tanase pe lista. Este stresat ca oamenii il fac de ras ca merge de brat cu Ion Stefan. DAr este mai gomos decat Stefan. Vai de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *