Lista lui Irimia! Sau, cum să zgândări ceva și vrei să nu miroasă!

Lista lui Irimia! Sau, cum să zgândări ceva și vrei să nu miroasă!

Ce căuta de fapt Cristi Irimia în lista de susținători ai lui Misăilă?  Poate pe cei care, prin nu se știe ce miracol si minune, au ajuns să semneze pe listele de susținători pentru Ion Ștefan.

La Biroul electoral Focșani este fierbere mare pentru că s-au găsit unii mai deștepți și mai căpoși să reclame că deși nu au susținut niciun candidat nu mai prididesc telefoanele de mulțumire de la marele ministru Grindă pentru semnătura așternută pe … liste!

Și uite așa, se face că oameni cu frica lui Dumnezeu au aflat că datele lor de identitate au fost nițel subtilizate de niște temerari angajați de pe la instituțiile publice PNL-iste. De ce? Pentru ca Ionuț Ștefan le-a cerut celor proaspăt angajați sau numiți în funcții să își demonstreze loialitatea. Şi cum oamenii le-au cam dat cu flit penaliștilor  care bat trotuarele de câteva săptămâni, niște fete și băieți orientați s-au gândit că pot folosi la liber datele personale ale unor cetățeni care au avut treabă pe la instituțiile sclavagite de PNL.

Astfel, manichiurista șefă de la DSP, cea care făcea ordine cu milițienii pe centură acum vreo câteva săptămâni a crezut că la DSP e ca la salon. Adică, povestești despre tot și toate și nu-i problemă să  îți dezvălui toate secretele, inclusiv pe alea din buletin 😊 Extazul de a fi pusă de Grindă pe lista de consilieri la Focșani se pare că s-a materializat în niște falsuri la care a lucrat la fel de atent ca la o unghiuță și cu gel și cu strasuri. Cel puțin așa rezulta în urma unei plângeri a unui om ciudos ca ea, cu toată bunăvoința l-a trecut și pe el alături de alții, asemeni lui, pe lista de susținători a lui Ionuț Ștefan pentru primăria Focșani.

Cât despre morții din liste…numai de bine. Deși existau niște zvonuri mai vechi, PNL a demonstrat că există comunicare și susținere politică și după moarte! Dovada că  niște persoane decedate numai de vreo 4 ani au semnat și ele, săracele, pentru ca Ionuț Ștefan să își împlinească visul de a candida la o primărie.

Așadar, nu se poate spune că liberalii nu și-au pregătit în amănunt și cu precizie fructificarea alegerilor locale de la sfârșitul lunii septembrie.

 Dacă la liste este așa, la alegeri cum va fi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *