Lipitorii de afișe angajați fără examen de Toma și Ștefan au demonstrat cum #sepoate pune sănătatea vrâncenilor pe butuci!

Lipitorii de afișe angajați fără examen de Toma și Ștefan au demonstrat cum #sepoate pune sănătatea vrâncenilor pe butuci!

Toată lumea știe că pentru PNL, vremea pandemiei a fost prilejul perfect  de prăduire a banului public și nu numai!  Așa se face că  hămesiți peste poate,  liberalii s-au repezit asupra borcanului  cu miere  care le-a făcut  păcătos cu ochiul ani la rândul,  fără  a le da prin cap că recipientul are instrucțiuni de folosire!

În logica unei perpetue campanii electorale , zeci de oameni fără nicio experiență profesională, fără a trece printr-un examen sau a răspunde vreunui criteriu de performanță, au umplut la refuz instituții vitale pentru sănătatea publică, chemați vezi-Doamne să gândească strategii complexe pentru combaterea epidemiei de coronavirus! 

Când planeta toată și-a pus sănătatea în mâna  specialiștilor, PNL-ul a  găsit de cuviință să pornească  la luptă cu o armată de lipitori de afișe, pe care îi recomandă loialitatea față de partid și inconștiența cu care pot răspunde oricărei comenzi politice!

Așa se face că în Vrancea, Cătălin Toma și Ion Ștefan ne-a demonstrat că #sepoate să ajungi în posturi publice și fără știință de carte sau alte bătăi de cap de acest gen, ci numai pe baza carnetului de partid! 

Au mai demonstrat că #sepoate să îmbolnăvești din prostie indolență, rea- credință și inconștiență un întreg județ, de la cadrele medicale infectate din cauza unui management  defectuos, până la cetățenii cărora le  bat la ușă activiști petrecăreți ale căror teste pozitive sunt inconștient dosite prin hârtiile manipulate de activiștii liberali de la DSP!!!

Așadar PNL arată că #sepoate să nu îți pese de oameni , să îi lași de luni întregi fără asistență medicală, fără tratamente, fără sprijin, în timp ce un grup restrîns își îndestulează camarila din fondurile publice strânse din taxele și contribuțiile cetățenilor lăsați de izbeliște.

La PNL #sepoate orice nelegiuire  dacă este făcută în numele partidului și pentru  păstrarea avantajelor date de funcțiile publice, la fel cum #sepoate să fii prost și să iei decizii pentru țară, cum #sepoate să minți despre facerea unor lucruri pe care le-ai luat de-a gata, cum #sepoate să ții cu tupeu institutii întregi sub papuc etc! 

Deși în mintea minusculă a peneliștilor #sepoate să nu ai rușine, vor constata că vrâncenii păcăliți și lăsați fără speranță le vor explica în toamnă, cum  #nusemaipoate!

Sursa foto : Public / Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *