Lider  PNL Vrancea– nu avem nevoie de spital nou! Sunt spitale destule la Buzău și Galați!

Lider PNL Vrancea– nu avem nevoie de spital nou! Sunt spitale destule la Buzău și Galați!

Liviu Bostan (PNL) consilierul lui Ion Ștefan ne-a anunțat public (pentru a doua oară) că se opune construirii unui spital nou în Vrancea. Motivul? E prea scump și nu face profit! What? Da, ați citit bine! Noul spital nu face profit economic și drept urmare nu avem de ce să construim altul nou în Vrancea.  Ce ne trebuie? 

Așadar, în ziua de astăzi, când politicienii ne promit marea cu sarea, Liviu Bostan care la bază este profesor iar soția este tot cadru didactic la o școală din Focșani a transmis vrâncenilor că trebuie să se îmbolnăvească în număr mai mare ca să aibă pretenția să se trateze în condiții civilizate la ei în județ într-un spital nou. Adică, mai pe înțelesul tuturor, Bostan consideră că trebuie văzut dacă sunt suficienți pacienți ca să se justifice o unitate spitalicească nouă pentru că  n-ar fi rentabil să cheltuim banii statului pe mofturi!.  

Cu un zâmbet ironic pe față, consilierul județean PNL, plătit din banii noștri, într-un sictir total explica zilele trecute din anticamera ministrului Ion Ștefan zis Grindă, că sunt spitale în Buzău și Galați care nu sunt prea departe și ca atare pot fi accesate de pacienții din Vrancea

Păi, în aceeași idee, domnule fost profesor, noi zicem că nu mai este nevoie nici de școli, că sunt în județele învecinate și nici ele nu sunt rentabile economic! Știm bine câți bani consumă copii ăștia care insistă să se ducă la școală și să învețe fără să înțeleagă că Guvernul PNL nu are bani pentru ei! 

Dar, noi sperăm că noul spital din Vrancea să se realizeze cât mai curând în ciuda ipocriților și îi transmitem familiei de profesori Bostan sănătate multă și să nu aibă nevoie de medici decât când sunt în deplasare la capitală!

1 thought on “Lider PNL Vrancea– nu avem nevoie de spital nou! Sunt spitale destule la Buzău și Galați!

  1. Familia Bostan s-a vandut pe 3 arginti si acum culege ce a plantat. Parintii rad cu lacrimi de postarile profesoarei Bostan pe fb- este extaziata de Grinda! Oare o fi indragostita de el? alta explicatie nu ar fi decat ca i-a spalat creierul! Jenant madam! Jenant! Faci Sc 10 de rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *