Liberalii care se fac de râs  la mare artă în ședințele publice ori și-au pierdut din vlagă, ori au vândut deja meciul !

Liberalii care se fac de râs la mare artă în ședințele publice ori și-au pierdut din vlagă, ori au vândut deja meciul !

De vreo două săptămâni, liberalii respiră greu, părând în pragul unui iminent  înec la mal! Asta după ce au alergat ca disperații să promoveze din om în om, în plină pandemie,  luminile cele mai strălucitoare pe care le-a avut PNL-ul vrâncean, în persoana  ilustrelor nulități Dumitru Toma și Ion Ștefan.

Preț de 4 ani, nevricoși peste măsură, liberalii au urlat cu orice ocazie a pagubă! Asta în timp ce le-au căutat nod în papură pesediștilor Oprișan și Misăilă pe care i-au acuzat de toate relele pământului, fără să scape ocazia de a lăsa impresia că ei au soluțiile salvatoare pentru orice necaz!

Cățărați într-un sfârșit la putere, liberalii au dat cu bâta în baltă mai rău decât ei înșiși își puteau închipui. Din multele promisiuni care au avut mare trecere în 2019 la medici, profesori,  întreprinzătorii din mediul privat s- a ales în mod previzibil,  praful. În afară de niște lamentări penibile PNL-ul lui Ștefan și Toma nu a fost în stare să încropească o scuză mai acătării decât Pe- Se-De!

Conștienți că nu au reușit să înțeleagă în 9 luni nici o iotă despre cum funcționează statul și lămuriți că nu pot face nimic pentru țară, Toma și Ștefan s-au întors în Vrancea miorlăind niște minciuni despre un proiect utopic pentru agricultori,  unica idee fâsâită de mințile tot mai împuținate din zi în zi,  în raport invers proporțional cu creșterea moliciunii scaunelor.

Declarațiile  publice sforăitoare nu mai reușesc să ascundă țelul oportuniștilor liberali, care  au demonstrat că dacă își  vor prezerva  guvernarea,   vor continua să  se perfecționeze în ciordeala din banul public în timp ce o ard  declarativ  pe anticorupție.

Liberalii arată că nu se sfiesc să se  umple de Doamne-ajută  în fața poporului, atâta vreme cât au șansa să mai prindă un loc în față la cașcaval. Nici măcar  jurnaliștii care încălzesc a mia oară lăturile  peneliste despre Oprișan, nu mai pot cosmetiza  oftica liberală care  răzbate  din ce în ce mai evident dincolo de rânjetele fals entuziaste.

Este evident că gustul campaniei a devenit rânced și din ce în ce mai putini votanți sunt dispuși să înghită mizeriile mincinoase  servite drept picanterii. Fiindcă nu mai reușesc să deschidă gura fără să se facă de râs , pentru liberali pare momentul oportun să se așeze de bunăvoie în tribună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *