La vremuri noi … masini noi

La vremuri noi … masini noi

Parole, parole, parole…!

Limbutul prefect de Vrancea, deși bătut mar de limba româna, nu vrea să capituleze și pace! Văzând ca Oprișan și Misăilă și-au luat inima în dinți și fără sa mai aștepte binecuvântările guvernamentale au dat bani acolo unde era nevoie, Berbece s-a repezit pe Facebook  cu o cugetare scrisă pe genunchi de purtătorul sau de vorbe.

Bineînțeles, și de aceasta dată, Berbece a dat cu oiștea-n gard, pentru ca scribului, probabil plictisit de banalitatea subiectului, i-a cam fugit mâna pe tastatură, editând ca o cizmă un panseu, care suntem convinși, a fost lecturat de milioanele de cititori care îi urmăresc cu sufletul la gură elucubrațiile otrăvite.

Boala trece, dar banii și funcțiile  rămân…!

Pentru ca așa e în viată, … și instinctual ochiul fuge întâi la slănină, doamna epidemiolog Lazăr de la DSP, preaslăvita războinică locală cu perfidul virus care ne bântuie, a găsit de cuviință să se învârtă zilele astea de un contract de muncă la Spitalul Adjud, ajungând în așa hal de competență încât, fără sa îi pese de conflictul de interese, se controlează zilnic și temeinic pe ea însăși !

Și cum flacăra liberalismului arde viu în măruntaiele familiei, nu ar fi exclus ca în vremurile astea de restriște, să reușească și soțul (care, e adevărat, s-a descurcat mai greu cu cartea, dar n-ar fi bai la PNL!), să prindă post de director pe la tineret și sport!

Cum recunoști un ipocrit? După mașină ….?!!!

Ca sa nu-i  rămână (Doamne ferește!) banii câștigați cu mari riscuri, dosiți prin vreo saltea, Cătălin Toma, și-a făcut o mica bucurie în vremurile acestea tulburi și s-a înnoit cu un bolid de aproape 100 000 euro.

Cum PNL a avut grijă ca votanții să nu mai aibă voie și bani să se foiască pe drumuri, iar polițiștii sunt ocupați să dea amenzi tuturor acelora care refuză să moară acasă, senatorașul cinstit, ieșit victorios din perioada de izolare, se relaxează dându-se în trombă cu Touaregul până la București și retur …

Săracă fată bogată…!

Numai EA, Anamaria, diva, candidata, aspiranta,  sacrificata, s-a băgat iarăși temerar în gura lumii, după ce aruncat scârbită pe masa primarului o propunere degrabă-ajutătoare, pentru cetățeni (care și ea este!).

Vrea repede – repede, pana o gândi Guvernul lui Johnny ceva pentru prostime, să facă bine  Misăilă și să scutească toți chiriașii ANL (în special pe cei cu datorii mari la PNL!) de plata chiriei. Și tot obraznicul de primar  să mai scutească și comercianții din piață de chiria pentru tarabe (ca altfel, vor creste adaosul de la 500 la 1000%, și e risc să crape fierea în prefectul Berbece!).

Iar dacă Misăilă nu va vrea să o satisfacă,  asupra cerinței va reveni cu maaaare scandal în presă! Să se știe!

1 thought on “La vremuri noi … masini noi

  1. Referitor la domnul profesor Lazăr Mircea,va pricepeti mai bine la sport decât dânsul?Înainte să-l introduceți în articol ar fi fost sa va documentati mai bine referitor la rezultatele lui in domeniu.Nu știu câte persoane din județ au avut rezultatele domnului Mircea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *