‘Kadoul’ otrăvit de la Klaus

‘Kadoul’ otrăvit de la Klaus

Iohannis îndeamnă părinții să-și trimită copiii la școală dar nu-i întreabă dacă au bani de măști de protecție!

Klaus Iohannis, omul care din păcate încă este președintele României, a declarat, miercuri, că decizia de a deschide școlile, deși nu este una ușoară, este „corectă și necesară“ și i-a îndemnat pe părinți să trimită copiii la școală.
„Mă adresez și părinților, care, în mod firesc, sunt preocupați și îngrijorați de modul în care vor evolua lucrurile începând cu 14 septembrie: vă încurajez să îi trimiteți pe copii la școală și să le explicați că, pentru un timp, școala va fi diferită, dar, dacă vom respecta cu toții regulile, vom depăși cu bine această situație“ a afirmat Iohannis.

Vina pentru tot ce va urma rău va fi aruncată, fără îndoială, pe autoritățile locale și părinți. Declarația halucinantă este făcută în condițiile în care, acum câteva luni, Iohannis cataloga Covid-19 drept o simplă răceală iar acum guvernul lui nu oferă măști de protecție elevilor sau profesorilor, așa cum ar fi normal.


„Nu putem reduce riscul de infectare la zero, dar, în același timp, este foarte important să conștientizăm că, prin respectarea regulilor de bază, fiecare contribuie la siguranța întregii comunități. Limitarea accesului la educație are consecințe negative majore pentru generațiile tinere și ne afectează tuturor viitorul“, a mai adăugat Iohannis.

Declarația de noaptea minții nu spune nimic de lipsa testării elevilor și profesorilor care încep școala în câteva zile iar România are cea mai mare rată a deceselor COVID din UE!

Sursa foto: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *