Ion Ștefan, zis „Grindă” se leapădă de Satana – PNL

Ion Ștefan, zis „Grindă” se leapădă de Satana – PNL

Ion Ștefan, zis „Nea Grindă” cum l-a poreclit presa din România, sau ministrul lui „vom face astăzi pentru mâine”, sau „prietenul interlopilor din Focșani” așa cum îl numește ziarul Comisarul , sau cel care se vrea candidat până la pensie la funcția de primar pierzător de Focșani, se leapădă de Satana – PNL.

Să vă povestim cum stă treaba cu „Te-ai lepădat de Satana?”.

Muc cel mic, alias Ion Ștefan, știți cascadorul râsului care apare la tembelizor  din postura de ministru al Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, de care râde o Românie întreagă s-a dat din nou în spectacol, că altceva nu știe și nici nu poate. La luat cu ei pe Cătălin, s-au proptit pe un drum național să îl dojene pe Nea Marin Paraschiv de la Drumuri Naționale Vrancea, să îi spună el ditamai ministru cât dopul de plută că a asfaltat cât nu a făcut Ștefan Cel Mare și Mihai Viteazul la un loc.

Nea Marin a încercat să-i spună trontălăului că proiectele de asfaltare nu se fac bătând din palme noaptea, ci au ceva anii în urmă și e nevoie de tot felul de avize pe care tot statul acesta dement te ține pe loc. Nimic, Nea Ion Grindă, a început să strige în gura mare că se asfaltează datorită faptului că Nea Paraschiv se lepăda de Satana, că s-a lepădat de PSD!

Omul, Nea Marin încerca să spună lu’ domn ministru că situația este de fapt alta și că de fapt lepădarea de Satana este la adresa lui PeNeLeu și că diavolul de aici vine. Ministru nimic, „te-ai lepădat de Satana”, Paraschiv da, „de Satana, de PeNeLeu”, „de Satana, de PeNeLeu”, „de Satana, de PeNeLeu”, dar încet să nu îl audă Grindă că i se umfla vena de la cap și îl dădea pe om afară.

Postarea apare și la Ștefan Borcea pe Facebook, unde internauții își bat joc în mare stil de domn ministru Ion Grindă, că na, au și de ce. Unii dintre comentatori se întreabă ce are Ion pe nas, adică un plastic cu coadă să îl vadă poporul cât de …….. este dar și la față, atunci când deschide gura cu prostii.  Iată ce spune o comentatoare: „Ăăă, mă scuzați, în afară de dialogul absolut adorabil, #suntfanînfocat, ce-i aia de pe fața lui?😂”, „Toma realizează penibilul situației”, „ Izvor nesecat de „înțelepciune” domnul ministru.

Săracul Toma cred că se abținea să nu râdă”, „Proasta ,reprezentatie!”, „Ce dracu are ala pe față?” „ Deci poporul troll cu expresia „fapte, nu vorbe ..” lipită bine pe neuron de acolo vine”.

Deci e bine vom face astăzi pentru mâine!

Bre rușinea nației române, așa cum ți-a spus Dragoș Pătraru în emisiunea „Starea Nației”, stai dracului acasă să nu te mai vadă lumea că la câte dobitocii faci și spui nu mai pupi nici votul lui Toma, asta mic, slab și uscat cu care te umblii matale de zici că e ursul legat în lanț de sărbătorile Crăciunului.     

Sursa video: Borcea Stefan / Sursa foto: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *