Ion Ștefan se vrea primar dar casele lui se prăbușesc!

Ion Ștefan se vrea primar dar casele lui se prăbușesc!

Ministrul dezastrului național Ion Ștefan are, clar, mari probleme cu casele. Nu știm cum este posibil ca un constructor serios să-ți greșească o Grindă și dintr-o casă de 200 metri pătrați să-ți iasă una de 900 metri pătrați.

Constructorul, probabil om cu scaun la cap, s-a uitat și la om și o fi spus că-i păcat să nu-l ardă la bani pe Ionuț, că tot are față (și purtări spunem noi) de tolomac. Așa s-ar putea explica căsoiul de 900 metri pătrați. Tot din cauză de inteligență excesivă o fi lăsat și curtea firmei neasfaltată, probabil s-a gândit că-și plătește prea bine angajații și trebuie să mai cheltuie și ei pe cizme și bocanci ca să ajungă la muncă.


Telenovela gospodarului Ionuț Ștefan ajunge, din păcate, și la o casă monument istoric, aflată taman în buricul Focșaniului, pe str. Mihail Kogălniceanu. Casa are o arhitectură superbă dar proprietari de rahat pentru că mai are puțin și se dărâmă.

Ajunsă în mâinile clanului Ștefan prin achiziția de niscavai drepturi litigioase, imobilul așteaptă de decenii o viață mai bună. Cândva acolo a funcționat un sediu de firmă și chiar o grădiniță. Vă dați seama ce primar gospodar ar fi Ion Ștefan dacă lasă o casă ca asta să se prăbușească. Probabil că așa ar proceda și cu Focșaniul, s-ar prăbuși cu totul iar Ionuț ar spune senin că nu-i vina lui.

Parcă văd și ce spune pesede, pesede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *