Ion Ștefan s-a hotărât, face metrou în Focșani. Unul pe grinzi.

Ion Ștefan s-a hotărât, face metrou în Focșani. Unul pe grinzi.


Ion Ștefan, cel mai prost ministru care a existat vreodată în Guvernul României s-a hotărât: vrea metrou la Focșani. Și nu orice fel de metrou ci unul care să circule atârnat de grinzi.

În opinia lui metroul atârnat de grinzi rezolvă și problema traficului din Focșani pentru că, fiind suspendat metroul cu pricina nu s-ar mai încurca cu mașinile bieților locuitori ai urbei. În urma unui studiu de fezabilitate făcut de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a rezultat că, pentru a face economie la construcția acestui proiect, se va folosi și grinda suplimentară construită chiar la căsoiul lui Ion Ștefan.
Noutatea absolută este aceea că respectivul căsoi va servi și capăt de linie pentru unul dintre trasee. Așa se face că Ion Ștefan va avea stația de metrou chiar la el în curte. Neamurile atât ale lui cât și din partea nevestii au strigat sus și tare că metroul trebuie neapărat să ajungă și pe la Milcovul și Lămotești ca să aibă acces la metrou tot clanul Ștefan, inclusiv ăia despre care tolomacul spune că nu-i cunoaște. Surse din curtea lui Ștefan spun că a primit vizita lui Ionel Dancă și amândoi s-au arătat entuziasmați de construcția metroului cu mențiunea că Dancă a vrut musai și stații la Piața Moldovei, Piața Sud și la Talciocul din Obor. Scopul celor doi idioți este unul singur, spun sursele noastre, să-i scuipe în cap pe producătorii agricoli de la înălțime și să o poată lua la fugă rapid de la fața locului. Cam cum a făcut Ștefan când el, Dancă, Toma și Berbece s-au întâlnit în Piața Moldovei cu Nicu Halici.

Sursa foto si articol: Flux24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *