Ion „Grinda” Stefan, ministrul care răspunde de transportul elevilor si care poate modifica legea!

Ion „Grinda” Stefan, ministrul care răspunde de transportul elevilor si care poate modifica legea!

Alba neagra cu naveta elevilor, sau alta manipulare marca PNL?

Deși copiii nu se vor întoarce la școală pentru finalizarea anului școlar, ziarele slugarnice zăngăne aiurea o dezinformare ridicolă, menită sa distragă atenția părinților de elevi din aceasta țară, de la eșecul și habarnismul PNL intr-ale guvernării !
Mai precis, vorbim despre decontarea abonamentelor de transport pentru elevi, chestiune care nu mai arde azi, dar care, in viitorul apropiat rămâne foarte importantă pentru părinți!
Fiindcă declarațiile pe subiect din mediul on-line sunt diametral opuse, am zis ca e musai să mergem la adevărul adevărat! Bine ca nu era prea departe , ci la un click distanță in Monitorul Oficial al României !
Am aflat, așa cum o puteau face și colegii induși in eroare de șefii lor, ca până acum câteva zile consiliul județean nu avea baza legală să plătească decontarea abonamentelor! Astăzi, deși teoretic, ar putea suporta o parte sau integral costul acestora, nu au banii alocați, taman pentru că la data construirii bugetelor nu exista baza legală!
Clar ca buna-ziua, o lege s- a anulat, alta s-a reactivat, treaba românească, adică grea și încurcată !
Ce s- a mai clarificat însă, este faptul ca ministrul PNL cu nume de scena “Grindă”, din dorința de a se scoate pe sine din ra#at, cum altfel, decât prin a-l faulta pe Marian Oprișan, a manipulat urât atât o doamnă din conducerea unei importante asociații a elevilor, cât și câteva mii de copii !
Și ca să nu rămâie ministrul cu onoarea nereparată, ziarele de casă ale PNL au continuat manipularea în nota specifică, propagând penibil o minciună legată, bineînțeles de Oprișan, ca să fie #rezistentul de pe net interesat sa parcurgă titlurile lăbărțate intru porcaială!
Deci nu, nici Oprișan și nici alți omologi de baronat liberal sau social democrat, nu puteau legal să suporte din buget abonamentele elevilor!
Și da, Ion Ștefan , e ministrul care se ocupă taman cu asta, având de urgență obligația să dezlege iapa de la gardul MLPDA , să emită actul normativ care să specifice cine și cum va deconta naveta și să aloce și banii aferenți navetei in bugetele localităților sau județelor!
Până va reuși să facă asta, suntem convinși că ziarele de casă ale #PNL îl vor ajuta în continuare pe ministrul Grindă să mintă prost, pentru a scuza atât neputința sa, cât și a guvernului din care face dezonorant parte!

Sursa foto: wall-street.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *