INTOTDEAUNA DOMNISOARA DE ONOARE, NICIODATA MIREASA

INTOTDEAUNA DOMNISOARA DE ONOARE, NICIODATA MIREASA

“Presedinta la femeile liberale” nu prea are noroc la fonctiile in care este propusa, soarta ii este de fiecare data potrivnica. Da, v-ati prins, e vorba despre blonda cu suflet mare de la peneleu care a donat din nimicul ei suma de 14 miliarde la partidul a carui culoare nu o poarta doar in suflet ci si pe /in cap.

Cu toate ca nu a avut vrun business de succes si nici job bine platit pana pe la vro 33 de ani , putem afirma cu tarie ca este o duoamna cu dare de mana.

Cine asculta sau urmareste iesirile ei publice o poate banui de dubla personalitate – in primele zile ale lunii este mai sensibila si atunci iese in conferinte de presa si plange de ti se rupe sufletul nu alta, …. apoi isi revine si iese la atac mai ceva decat Xena(printesa razboinica) si se bate cu pumnul in pieptul ei de femeie barbatoasa, ca sa bata vantul in spitalul judetean dupa cum bate ea din picior.

Am uitat sa va spun de la inceput ca Ana Maria Dimitriu, alias Laura – pe numele ei de fata- este protejata puternicului ministru „Grinda” si din data de 20 ianuarie se viseaza sefa mare peste spitalul judetean. Se pare ca din 5 februarie, medicii din Spitalul Focsani au in sfarsit, o blonda experimentata  care sa le satisfaca si cele mai nastrusnice dorinte…. in legatura cu sanatatea….!

Nici nu s-a uscat bine pasta de la pix pe hartia procesului verbal prin care s-a numit   presedinta de CA,  ca duduia a si iesit in fata natiunii locale cu ranjetul  victoriei latit pana la urechi si a aratat presei intregi ca are muschi cu care poate suplini alte lipsuri de la cap, desi se pare ca, potrivit ultimelor articole aparute in presa,  doamna si ceilalti doi, in total trei, ar fi  numiti “putin cam nelegal”.

Semnează:

Un cadru medical (cu facultate de medicina absolvita la stat, la Facultatea de Medicina si Farmacie Bucuresti si inca vreo 5 ani de rezidentiat, adica tot scoala (sic)).

Nu ne asumam continutul opiniilor exprimate de cititori, publicate la rubrica “In gura targului”. Orice drept la replica va fi postat in aceleasi conditii la aceeasi rubrica.

Sursa fotografie – ziaruldevrancea.ro

2 thoughts on “INTOTDEAUNA DOMNISOARA DE ONOARE, NICIODATA MIREASA

  1. NU va mai chinuiti. Domnisoara Laura din imagine iar are ghinion…i-a cazut sefu! Ala mic de statura cu care se iubeste ea tare.Oare doctorul care o intretine stie ce face ea pentru functii? Si nu ma refer la Grinda, ci la sefu al mai mare si mai aburit dintre toti care cica are o pasiune pentru din astea inalte si blonde.

  2. Bă, ca sa ai o funcție trebuie sa îți tocesti coatele pe bancile școlii nu genunchii luând m**e. Ce nu ii e clar șleampetei asteia??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *