Indolența, jegul și gunoiul marca PNL de la Spitalul Județean “Sf. Pantelimon” Focșani.

Indolența, jegul și gunoiul marca PNL de la Spitalul Județean “Sf. Pantelimon” Focșani.

Formularea mioritică a expresiei “dacă tăceai, filozof rămâneai” este “gura bate c*****”, și se referă la oamenii de la care există o anumită așteptare, însă atunci când deschid gura spun numai prostii.

Una dintre acestea este managerul interimar al spitalului Codruța Neagu, nepoata nurlie a prefectului de Vrancea, care odată vazută pe post de șefă, s-a apucat de politică. Și uite așa, pe lângă cursurile la care trebuie să fie prezentă la Facultatea de Medicină, cursurile de manager și gărzile la cabinetul stomatologic din spital, plus norma întreagă de manager de spital, toate făcute în același timp, Codruța Neagu nu mai are timp să facă și curățenie în spital, ba mai mult, face exact ce contesta.

Astfel, medicamente și mobilier sanitar au fost depozitate într-o locație insalubră, mai exact în celebrul subsol al spitalului. Așadar, actuala conducere a Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani reprezentată de managerul Codruța Neagu “nu ascunde gunoiul sub preș, ci în subsolul clădirii”!

Am “admirat” și noi cum cutii cu medicamente și materiale sanitare sunt depozitate pe hol unde este igrasie și mizerie. Din informațiile pe care ni le-au oferit sursele noastre, toate camerele sunt încuiate iar materialele sanitare sunt depozitate alandala pe hol.

Am înteles că fosta șefă de la dializă care avusese depozitate niște materiale în subsol a fost demisă pentru a fi numită ruda Ralucăi Ioan, medic la București dar având funcția de vicepreședinte PNL Vrancea!

Și ca să cităm din articolele plătite de Codruța: “Oare zgomotul apei de la instalațiile sanitare defecte și mirosul irespirabil din aceste spații nu au impresionat-o pe doamna manager? Oare nu este atât de preocupată de soarta pacienților care ar putea primi medicamente care nu aveau ce căuta în acele spații? Sau nu vrea să știe ori nu are voie să spună ca să nu deranjeze?”

Și pentru că epidemioloaga șefă de la Direcția de Sănătate Publică, penelista Janina Lazăr, este și membru al Consiliului de Administrație, așteptăm să fie făcute publice sancțiunile luate împotriva conducerii actuale a spitalului și măsurile de igienizare demarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *