INCREDIBIL! De la izolare… numai de bine!

INCREDIBIL! De la izolare… numai de bine!

Circarii politici ai  PNL  nu mai știu ce sa facă, doar , doar, or  mai reuși să suscite atenția brumei de electorat care le-a rămas după  devastatorul  uragan de incompetentă care s-a abătut peste noi odată  cu „zilele coronaviusului” (pe care  le-om trece  fiecare cum ne-o fi norocul!).

În timp ce grandomanii sefi îi sunt izolați întru relaxare, personajul parașutat de PNL in functia de Prefect, un emblematic exemplar al celor 40%, se chinuie de  săptămâni  întregi  sa emită o decizie coerentă, care să asigure un minim de suport celor care ar putea face lucruri, dacă nu ar fi  încorsetați de vidul  legislativ și de decizie după care veșnic îi pandeste ochiul DNA. 

Singura certitudine pe care o avem astăzi  despre Prefect este ca omul  chiar nu poate, … nici măcar să lege două  vorbe  la limita de suportabilitate  a limbajului de lemn („intimidat” fiind,  probabil,  de ifosele  pretențiosilor  jurnaliști  din „târgușorul” în care viețuiește!).

Și dacă tot au terminat ce aveau de făcut pe la București  (noroc ca de lucrurile importante se ocupă astăzi Arafat!), Toma si Stefan, acești  Pic si Poc ai politicii vrancene, s-au apucat sa rupa facebookul cu prostii politice, in incercarea  ridicola de a-si promova in nota care i-a consacrat, imaginea definitiv compromisă de cele 6 luni petrecute de PNL pe la guvernare.

Uitand ca nu este  in vacanta,  servantul de sacrificiu, Catalin Toma, asemenea unui  băiețel  frustrat, se scalambaie gretos in mediul online,  scuipand la greu în obrazul lui Oprisan în speranta ca asa  va reuși sa se mentina vizibil , insa,  „glumitele” idioate de genul „ba p-a masii”,  nu mai au forta sa-l  scoata la  lumina din haul in care a cazut tragand dupa sine o buna parte din partid.

De pe marginea „peluzei”, Ion Stefan mimeaza ingalat o piosenie neverosimila, izvorâtă, chipurile, din grija fata de popor, dar demascata  disgratios de cele cateva zeci de aplaudaci si de gasca de sclaveti tembeli  carora PNL le-a pus in mod aproape divin mana pe cap si care muncesc din greu in mediul on-line.

Si pentru ca circul sa fie complet, posesorii de recomandari emise de luminile  peneliste  de la centru,  care se viseaza  insurubati  functii la nivel local,  incearca in zgomotul  osanalelor dedicate de prieteni pe facebook sa se ridice pe valul de teroare care ne-a acoperit, inconstienti ca  lipsa de pregatire administrativa se poate  propaga  criminal,  amenintand sa  faca  victime asemenea unui  virus care ar fi cazul sa  ne  ingrijoreaze  pe toti !

Sursa foto: ziare.com

1 thought on “INCREDIBIL! De la izolare… numai de bine!

  1. Toma nu are nicio vina. E e doar foarte slab intelectual. Problema este Irimia, consilierul destept care se vrea un fel de consilier politic care face PR politic. Adica, daca a stiut sa scrie stiri despre cum dau cu piciorul in minge fotbalistii a crezut ca e atat de inteligent sa concilieze senatori de tinichea. Imi este greata doar cand ii vad pe poneii astia doi cu ifose de primadone grase si ragusite. Hai sictir bai Cataline!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *