Incompetenții de la DSP te vor mort …de Covid

Incompetenții de la DSP te vor mort …de Covid

Filmele cu proști au devenit de mult o realitate e peisajului mioritic la noi în Vrancea. În centrul atenției este nimeni alta decât Direcția de Sănătate Publică Vrancea, instituția care ar trebuie să aibă grijă de sănătatea vrâncenilor și nu de moartea acestora, așa cum fac cei în cauză din păcate. Ocupați cu campania lui Ion Ștefan, sau „Nea Grindă”, sau cel care se vrea candidat până la pensie la funcția de primar pierzător de Focșani, cum îl cunoaște lumea, îi bagă pe toți la morți de COVID, vii, născuți, prunci în burta mamelor.

Măi oameni buni voi înțelegeți că, cucoana liberală Janina Lazăr, directorul adjunct al DSP Vrancea nu are habar pe ce pământ trăiește în materie de sănătatea populației. Un caz relatat în presa locală a revoltat o familie din Focșani, un întreg județ și o întreagă comunitate pe rețelele de socializare. Un cunoscut om din Focșani a murit de Covid așa cum spune DSP Vrancea, însă a fost carantinat la domiciliul tot de DSP Vrancea de frică ca nu cumva bietul om să fugă de acasă.

Doar că DSP Vrancea, condusă de cucoana liberală Janina Lazăr, directorul adjunct al acestei cooperative păpătoare de bani publici nu a catadicsit să anunțe și să țină legătura cu „organele Legii”. Prin urmare, văduva îndurerată a focșăneanului nostru a fost vizitată de miliția trimisă de DSP să vadă cum stă omul carantinat în casă, doar că din păcate acesta murise deja săracul de 48 de ore.

Milițienii trimiși cu năvodul la pescuit de carantinați ajunși la domiciliul mortului când au aflat de această situație au scuipat sec și au zis: „Firați ai dracului de proști! Nu știe stânga de dreapta?! ”

Băăă derbedeilor! Nu vă e mă rușine să batjocoriți o familie la durere și necaz? Nu vă e bă? Dacă în locul familiei din Focșani era bă familia voastră! Erau părinții voștri! Erau rudele voastre! Chiar așa ați ajuns! Ce să le ceri frate dacă liberalii ăștia care au pus țara pe chituci și v-au băgat Covidul în oase au pus în funcții de conducere doar analfabeți, incompetenți, hoți, trădători de neam și țară și au adus pe funcții doar lipitorii de afișe care seamănă leit între ei.           

1 thought on “Incompetenții de la DSP te vor mort …de Covid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *