Începe! Partidele se aliniază la start!

Începe! Partidele se aliniază la start!

Din larma ocazionată de necuratele împrejurări care ne fură din viață, se ițește freamătul mut al gongului pregătit să cheme poporul spectator la începerea competiției electorale ! 

Diavoleasca alcătuire guvernamentală îngână deja obsesiv sloganul de campanie, dictat cu scrâșnet de dinți de însuși Satana. PNL-ul, în disperarea de a nu pierde puterea , va combina la mare artă o manipulare despre ultimii 30 de ani cu PSD! Speră că va fi și de această dată simplu, eficient, suficient!

UDMR-ul se apropie împleticindu-se, încă năucit de trădarea Satanei, căruia maghiarii înșelați i-au cedat, nu demult, de bunăvoie, sufletul ! Pentru UDMR va fi complicat, dar instinctul de supraviețuire probabil îl va salva din nou ! 

PSD-ul preocupat excesiv de mâinile curate și masca asortată, nu reușește să convingă că va supraviețui epidemiei de satanism! 
Lipsa de orientare îl poate costa dureros oiștea, care în lipsa unui călăuzitor vandabil va sfârși rușinos în gard! 
Dacă PSD  va alege iar mândria în locul pragmatismului, acest păcat îl vor plăti românii !!!

Limacșii supraviețuitori ai vremurilor vechi și noi, se apropie hotărâți de start, țintuind pervers cu un ochi slănina, în timp ce cu celălalt supraveghează calificat slăbiciunile adversarilor. Ei s-au mai lepădat de Satana!

Satana cere poporului răbdare! Pentru gloată a rezervat  loc numai pe margine! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *