INCENDIAR ! Ștefan Ion nu vrea spital nou în Vrancea !!!

INCENDIAR ! Ștefan Ion nu vrea spital nou în Vrancea !!!

Folosindu-se de puterea pe care o are în ministere,  PNL  netezește calea privatizării sănătății în Vrancea !

In vara anului  trecut nimeni nu băga in seamă vocea sterpezită a consilierului județean  Liviu Bostan, alias actualul consilier  personal al ministrului dezvoltării și  lucrărilor publice, care într-o ședință publică prevestea scrâșnind din  dinți  un viitor sumbru  inițiativei de a se construi  in Vrancea  un spital nou.

Nu au avut  curaj să o spună fățiș, dar după ce ani la rând liberalii  au mimat grija fată de vrânceni, ne confirmă astăzi, prin modul în care gestionează lucrurile in sănătate, că abaterea continuă a  atenției către un singur nume din PSD , #Marian Oprișan, are ca scop mușamalizarea unei ample operațiuni  cu miros de euroi sau dolărei.

Falimentarea spitalului Focșani  este primul  targhet al  #PNL Vrancea, care a început de câteva luni subtila operațiune, prin crearea de fake news-uri  pe care le-a rostogolit asiduu prin postacii de serviciu, pe Facebook-ul nostru cel de toate zilele.

Ne amintim cum se zvârcolea in lacrimi Alinuța Drumea, sensibila secretară a lui Grindă de la Minister, de mila oamenilor abandonați in curtea spitalului in scaun cu rotile, sau de nefericiții plătiți sa se tăvălească  și să facă circ in UPU, sau sa vâneze gândaci pe sub calorifere, ca să dea ceva material de lucru postacilor PNL. Cam la atât s-a rezumat grija  fățarnică a PNL pentru  sănătatea vrâncenilor!

Punând cap la cap lucrurile, înțelegem astăzi reacția ilară a fostului consilier județean Crețu Adrian care  tipa ca din gură de șarpe ca nu putem copia imaginea unui spital din SUA că se supară pe noi americanii!

Văzând și ordonanța lui Costache pricepem clar, că trebușoara era de mult la pritocit, și explică  viziunea PNL, conform căreia, nu ne trebuie spital județean nou, pentru că nu e profitabil pentru județul nostru mic, pentru care (doar au rude bogate in diaspora!),  vor fi de ajuns furnizorii privați de sănătate.

Așteptam să ni se arate, cine urmează să  împartă  aldămașul  cu prietenii de la PNL!

Sursa Foto: vranceamedia.ro

Sursa video – Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *