În timp ce epidemia se extinde și criza sanitară se adâncește, campania electorală rămâne prioritatea maximă  pentru PNL  !

În timp ce epidemia se extinde și criza sanitară se adâncește, campania electorală rămâne prioritatea maximă pentru PNL !

După ce ani la rând au exersat acerb demagogia, peneliștii nu reușesc să priceapă că au ajuns la putere și urmează să raspundă dezastrului în care au împins  voit sau din prostie, țara! De la președinte la ultimul postac, flașneta PNL-istă îngână sacadat același  refren: Pe-Se-De! Între timp, guvernarea  minte cum respiră mimând sănătatea politică și morală. 

Așa se face că așezat în fața televizorului, cetățeanului nu-i  rămâne decât să se îndoiască de propria luciditate! Cum ar putea fi altfel, când nu își poate învinge teama că banii lui de om sărac par mai puțini de la o zi la alta, în timp ce guvernanții petrec euforic în miros fin de whisky și trabuc! 

PNL-ul a reușit incontestabil să dea  minciunii hâde,  chip  îmbujorat  și zâmbet calin capabil să trimită vorbe atent meșteșugite, acolo unde trebuie!  Miniștri tembeli proorocesc cu dezinvoltură infantilo- criminală, că mâine este deja azi, că viitorul nu mai e o opțiune, că  educația  încape pe o etichetă de pet, că boala a rămas numai una, și că nu omul, ci numai puterea, mai contează!

Ura vândută de PNL ca iarbă de leac împarte națiunea în cete năucite de starea deplorabilă în care li se află viața!  Pentru că nu poate nimeni garanta că mămăliga nu va exploda, confruntarea electorală nu se vrea amânată! 

Educația, viața, sănătatea, bunăstarea, nu  reprezintă nimic pentru  liberali pe lângă  cercul magic de gumă cu mențiunea VOTAT, care în conjunctura dată de teama pandemică le poate prezerva niște ani buni PUTEREA! 

PNL a decis că în 2020, politicienii liberali merită  sacrificiul cetățenesc al electoratului care mort-copt va fi îndemnat să  le dea un nou cec în alb, cu riscul de a lua  COVID de la urne!

Sursa foto : Facebook / Public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *