În PNL Vrancea s-a subțiat ciolanul, iar unii au rămas flămânzi!

În PNL Vrancea s-a subțiat ciolanul, iar unii au rămas flămânzi!

Dezvăluiri și acuzații de blat politic și minciună în schimbul unor beneficii personale și de grup!

Faptul că PNL Vrancea reprezintă de fapt o adunatură de oportuniști animați exclusiv de interese materiale este pentru toată lumea o evidență! Oamenii s-au cam lămurit de la preluarea în trombă a puterii și până astăzi cam cu ce „valori ” a ieșit la defilare PNL pentru a scoate țara din necaz.

Nu a fost ușor de înțeles cum profesioniștii și intelectualii din partid au acceptat să bătătorească cu eșarfă de gât și flayer-ul în mână, calea interlopilor și fufelor ajunse astăzi pe cai mari în funcții la care nici nu îndrăzneau să viseze vreodată, dar mulțumită mediului online am început a ne lumina! 

PNL-ul vrâncean a practicat mereu o campanie suburbană de denigrare a adversarilor politici pentru care avea nevoie de oameni fără scrupule și caracter, capabili să abereze fără limita atât pe teme impuse folosind vorbe inteligibile și corect exprimate gramatical, dar și din propria imaginație, să aibă acces la informații și să știe cum să le răstălmăcească eficient, dar mai ales să se mulțumească cu puțin și să aștepte răbdători răsplata pentru sprijinul dat nulitaților pe care și i-au însușit de șefi!

Astfel s-a explicat în 2016 cum o adunătură de scribi șomeri a ocupat locurile eligibile pe listele de partid, în detrimentul medicilor, profesorilor, inginerilor, care în numele convingerilor lor liberale erau dispuși să își pună expertiza în slujba comunității! „Onorariile” cu care aceste eminente cenușii au fost răsplătite pentru eforturile depuse, însumează banii de la stat sifonați prin pixul demnitarilor PNL în contracte fictive de publicitate și consultanță, cât și în funcții publice aducătoare de binecuvântări bugetare în conturile familiilor extinse!

Se pare însă, că pentru unii, rămași de căruță când s-a împărțit norocul (vorbim de Ionel Sclavone care a așteptat în van, răbdător o răsplată substanțială pentru eforturile permanente depuse pentru partid atât de el, cât și de soție!)!  Latrău și rău din fire, Sclavone a decis să iasă pe rețelele publice și să își dea în gât camarazii, denunțând lipsa de grijă a PNL-ului pentru vrânceanul de rând sacrificat cât ai clipi în jocurile de culise transpartinice și blaturile meșteșugite în toate felurile pentru satisfacerea interesul mărunt! 

O gâlceavă grețoasă iscată pe facebook între Adrian Crețu, Cristi Irimia și Ionel Sclavone, dezvăluie cum tot bla bla-ul de pe vremea când ridicați la rangul de „consilieri” se întreceau în vocalize în ședințele de CJ, era de fapt numai despre ei și despre ce bani și funcții puteau negocia în schimbul serviciilor pe care le făceau șefilor de la partid, ridicând a blam mâna cu care au jurat pe Biblie că vor servi interesul vrâncenilor!

Despre vrânceni, despre sănătatea și bunăstarea celor pe banii cărora huzurește PNL-ul și tribunii săi, rămâne să vă lămuriți singuri, dragi cititori, din conversațiile postate mai jos! 
Rușine PNL, pentru toată minciuna și ipocrizia de care dați zi de zi dovadă! 

Surse foto: Public / Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *