În PNL beneficiile se întorc la sponsori pe principiul – “precum în cer așa și pre pământ”

În PNL beneficiile se întorc la sponsori pe principiul – “precum în cer așa și pre pământ”

Sursa fotografie : Facebook

Vuieste presa locală că Stroe Pompiliu Norocel este un alt viitor șef competent. Și pentru ca viitorul secretar de stat din MAI este un eminent reprezentant al PNL,  am vrut și noi sa vedem ce îl recomanda, in afara de voce si talent. Si ne-am convins ca CV-ul este unul impresionant dar îi lipsește esențialul: expertiza  in administratie😊)

Dar am constatat că știe câte puțin din toate: puțin din afaceri (că nu prea a excelat – Pompiliu Stroe, liberalul norocos din CJ Vrancea – Știri de Focșani), putin din administratie (consilier judetean de 3 ani dar nu a făcut un viața lui vreo hartie), putin din teologie (ca nu a practicat), puțin din psihologie (că doar a absolvit scoala). Și cum din puținul lui a găsit puterea să sponsorizeze PNL-ul cu mulți bani în 2016 și de atunci intr-una, Ion Stefan a considerat ca e suficient ca Stroe sa fie șef peste “polițiștii adjectiv”. Că de expertiză sau competente nu poate fi vorba.

Asa ca ne imaginam, cu voia dumneavoastra, ca dl. Norocel, absolvent de teologie și psihologie, o sa îndrume șefii de arme din subordinea MAI sa foloseasca flori în loc de arme și cand vine vreun potop, să se roage si sa dea cu aghiazma că poate trece.

Departe de noi sa hulim cele sfinte, dar nu putem sa nu ne amuzam gandindu-ne cam ce ar face dl. Norocel la minister cand va trebui sa dea ordine “generalilor”, care vor muri de râs când li se va explica de taica parinte, cum se face un management adevărat. (ca doar are experiența de la firma soției – farmacie! – click aici pentru CV)

2 thoughts on “În PNL beneficiile se întorc la sponsori pe principiul – “precum în cer așa și pre pământ”

  1. Il cunosc pe dl Stroe si pot spun ca este o persoana cu mult bun simt! Ma mira ca a acceptat un post despre care nu stie nimic. Stiu ca mereu spunea ca trebuie pusi pe functii doar aia care se pricep si ca nu e suficient sa iti doresti sa schimbi ceva daca nu ai si habar cum sa o faci… Poate se mai gandeste ptr ca experienta sa de politician trebuie dusa in locul in care face politica. Era mai bine sa accepte postul de prefect asa cum se zvonise.

  2. Normal ca il pune pe functie. Dar nu datorita banilor dati la partid. Ar fi bine sa se uite putin cu cine doarme in pat ca sunt 3 acolo nu doar el si Maria lui. Cand ai coarne nu vezi in spate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *