În campania electorală a PNL, nimic nu este despre OAMENI!!!

În campania electorală a PNL, nimic nu este despre OAMENI!!!

Cătălin Toma și Ion Ștefan nu au inventat roata când au decis că la alegerile locala din 2020, strategia partidului de promovare electorală va fi una la poarta cetățeanului, căruia îi va vinde atât de ipocrit și crud iluziile spulberate cu un cinism inimaginabil, de însuși Guvernul și Președintele LOR!  

Politica liberală este în mod tradițional despre bunăstarea exclusivă a “gulerelor albe”, dispuse să irosească efort util pentru  EI și AI LOR, prăduitori care refuză să ducă în vreo măsură grija celor mulți. Cele mai importante realizări liberale se văd întâi în conturile personale în care se adună banii albiți de tranzacții iscusite, ticluite între pereți care știu să păstreze  taine. În larma circarilor tocmiți să acopere realitatea, devine greu de observat că la PNL nu e dispus să lase NIMIC PENTRU POPOR!

Numai că o minciună, chiar și frumos împachetată nu poate umple hăul cauzat de tăierea pensiilor și a alocațiilor, de scăderea numărului de beneficiari ai ajutoarelor menite să le asigure unor nefericiți măcar un trai la limita subzistenței, de pierderea locurilor de muncă, de deciziile idioate și ineficiente care au dus la falimentarea a mii de afaceri, de minimizarea importanței educației, de blocarea fără speranță a accesului la  sistemul sanitar.

Curajoasele albinuțe ale PNL sunt trimise să împânzească temerar de săptămâni întregi spațiul public și privat și să propovăduiască în delir viitoare realizări mărețe, pe care guvernarea liberală a demonstrat că nu le va împlini niciodată! Deși se vrea vesel și optimist, bâzâitul din stupul de pe Independenței sună destul de ciudat.

Cu dandy-ul suferind de vedetism, Berbece, cu niște frustrați care regurgitează necontenit otrava propriei neputințe, cu niște triști inutili, gen Burdușa, Bostan, Ciumac care se fac zilnic de râs pe la București, cu niște mândre purii care au acceptat fără jenă să devină deliciul bârfelor și pe la ministere, cu un Moroșanu cu apucături de “il capo”, cu un firav neconvingător ca Toma, boss-ului Ion Stefan, îi este din ce în ce mai greu sa plămădească un bici!

Greii care au pus monopol pe borcanul cu miere, fac dorită prada din ce în ce mai greu de accesat! O fi și pentru că lanțul dosarelor de la DNA (care vorbesc despre cum comanda politică a luat loc procedurilor  legale, în utilizarea  banului public!), se lungește pe zi ce trece, și începe să strângă incomod!

Degeaba își pierde zilele Ion Ștefan, cu candidatul de o mânecă și Cătălin Toma de alta, epatând în toiul vipiei la marginea asfaltului proaspăt turnat, pentru că oamenii văd că poleiala s-a curățat prea repede! Au aflat deja, că și-au luat țeapă, iar ce se află dedesubtul pălăriei PNL nu e nici mai elevat,  nici mai cinstit, nici mai promițător decât concretul pe care îl aleg de zeci de ani. Poate, doar, mai flămând!

Votanții au învățat că încredere, pot avea numai în ei și în Dumnezeu! Din 4 în 4 ani, sunt chemați să își pună speranța în oameni!

Deși vinde vise, campania liberală ar putea părea una normală, dacă în pandemia care smintește trupuri și minți, nu ar fi atât de nedistanțată, nepotrivită și  imorală!

Sursa foto : Facebook / Public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *