Împins de la spate de Grindă și Berbec, Crețu de la Prefectură vrea să facă un nou SRL-spital pentru neamurile peneliste!

Împins de la spate de Grindă și Berbec, Crețu de la Prefectură vrea să facă un nou SRL-spital pentru neamurile peneliste!

Pe principiul fă și tu ceva pentru leafa aia babană pe care o încasezi de la stat, astăzi i-a venit rândul și lui Crețu de la Prefectură să scoată ceva de aruncat în Oprișan și Misăilă.


Nici mai mult nici mai puțin Crețul spune „Noi vrem să facem spitalul! Nu ne prefacem!“. Serios Franț (era să spun Klaus)??? Lui Liviu Bostan i-ați cerut părerea? Nu era el cel care țipa ca din gură de șarpe că nu avem nevoie de un spital nou, că putem merge la Galați sau Buzău că sunt aproape? Singurul spital la care cred, cu mâna pe inimă, că veți fi primiți cu brațele deschise și este aproape, este spitalul de nebuni de la Săpoca.

Se pare că tot angrenajul vostru logic este construit pe principiul casei lui Grindă. Cineva a greșit ceva și a ieșit cu probleme la mansardă!!! La voi, trepădușii care trebuie să-și merite leafa de la stat, este ceva mai mult decât cei 900 de metri pătrați ai căsoiaiei tolomacului Ștefan.
În opinia lui Crețu, senatorul Toma (pe care îl vede și liderul opoziției din Vrancea de crăpi de râs nu alta) ar fi lansat necesitatea construirii unui nou spital. Ce nu știe Crețu este faptul că Toma a rămas cu ideile luate de la Oprișan de pe vremurile când era membru PSD și mai că-i pupa mâna ca să fie băgat în seamă.

Mai că am tresărit când omușorul ăsta a spus că Spitalul Județean a fost transformat în S.R.L. Gura păcătosului adevăr grăiește deoarece de când la conducerea spitalului a fost numită verișoara stomatolog-studentă a prefectului Berbec, instituția în cauză s-a transformat în S.R.L-ul organizației PNL Vrancea. Aici și-au găsit un loc de muncă mulți, prea mulți membri penele, neamuri, lipitori de afișe, curve și tot soiul de scursuri care nu aveau nici un rost în viață. Și pe ce salarii!!! Pentru ei pandemia a fost o oportunitate, vorba lui Klaus, iar finalul COVID-19 iar trimite din nou pe stradă.

Pentru o scurtă perioadă de timp armata a încercat să-i facă ordine în bătătură verișoarei dar s-au lăsat păgubași. Atâta prostie la un loc nu mai văzuseră nici ei. Să nu mai spunem că militarul trimis să-i conducă a plecat de la spitalul SRL-PNL infectat cu COVID-19. Așa-i trebuie dacă a vrut să facă ordine!
Pentru noul spital Oprișan și Misăilă au făcut tot ce s-a realizat până acum, au găsit terenul, au rezolvat cu Armata și a arătat oamenilor un proiect care va duce sănătatea vrânceană la alt nivel. Numai că băieții ăștia de la PNL au alte planuri. Probabil șefii lui Crețu mai vor un spital pe care să-l controleze tot PNL, să-l transforme în SRL-ul nr. 2 că mai au oameni de angajat, guri lacome de hrănit. Problema este că nu se poate cât Oprișan este președintele Consiliului Județean și Misăilă primarul Focșaniului pentru că nu-i vor lăsa niciodată să-și facă jocurile murdare.

Vorba lui Crețu: opriți nebunia asta! În 27 septembrie alegem PSD!

Sursa foto Youtube / Atlas TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *